Bokrecension: Armasjärvi

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bättre. fick sova ut inatt och är pigg idag. På kvällen igår hade jag en rejäl spänningshuvudvärk. Provade att både dricka vatten, ta värktablett, låg även på min spikkudde och då blev det lite bättre. Men efter en natts sömn är även den borta. Läs Detta om ni vill veta mer. Men nog om det nu tänkte jag dela med mig av en bokrecension igen.

Lyssnade nyligen klart på Armasjärvi som är del 2 i Nordmark triliogin av Engström & Richert. Här kan ni läsa recension om första boken.

Handling: Välkommen till Nordmark 11 år Efter befrielsen. Syskonen Erik och Sofia har skilts åt.  I Kiruna, där tillvaron ändå är bättre än på andra håll i det nya riket i norr, har Sofia mer att stå i än andra barn i hennes ålder. Vid sidan om skolan och arbetet på ett värdshus är hon spion åt säkerhetstjänsten. Sextonårige Erik har infiltrerat de mystiska hesekelianerna och hamnat på församlingens elitskola i Armasjärvi. Inte en dag går utan att han längtar efter att få återförenas med sin syster.

Detta är då andra delen och jag gillade denna, tycker det är så fascinerande, stundtals var det lite segt men överlag så var det en spännande bok och jag ser fram emot när sista boken släpps nästa år i februari. För trots att den ibland kunde vara seg så tycker jag att mot slutet så blev det mer spännande. Båda böckerna finns där ljudböcker finns och jag lyssnade på boken på storytel. Uppläsare är Jonas Malmsjö. Jag gillar Jonas mer och mer som uppläsare han gör ett riktigt bra jobb som gör att man lever sig in i berättelsen.

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Bokrecension: Armasjärvi

 1. Hej här är det bra , skönt att du vaknade utan huvudvärk.. Jag är så galet trött att jag fått en jobbig värk i huvud och rygg. Kul att du lyssnat på ännu en bra bok. Hoppas din kväll blir bra. Kram

  Gillad av 1 person

 2. Brukar faktiskt ha dessa spänningshuvudvärk. Hemskt. Måste nog testa detta med spikmatta. Kanske blir räddningen! 😍🫣♥️

  Gillad av 1 person

 3. Skönt att huvudvärken släppte, det är så jobbigt med just huvudvärk. Det låter som en riktigt bra bok även om den var lite seg bitvis.

  Gillad av 1 person

 4. Här är det bara bra. Ska fika med en kompis på espresso house och sedan ska jag på bio och se Jurassic world: Dominion. Det ska bli spännande och se den avslutande filmen. Spännande boken verkar.

  Gillad av 1 person

 5. Skönt att huvudvärken släppte efter nattens sömn. Jag hade med så här om kvällen. Spänningshuvudvärk. Men dagen efter så var den borta. Skönt.

  Kul att läsa om recensionen för boken du lyssnat på. Ska provlyssna på den när jag lyssnat klart på den boken jag håller på med nu. När man lever dig in i böcker. Det gillar jag mycket 😊.

  Ha en skön helg! 🌺

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s