En Lugn Helg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, men är otroligt trött. Trots två koppar kaffe så är jag idag trött. Helgen har varit lugn. Lördagen gjorde vi inte så mycket alls. Njöt av helgen och på kvällen gjorde jag hemmagjord pizza. Tidigare under veckan så köpte jag ett pizzakit som vi använde igår. Blev riktigt gott. Kan inte bestämma mig om jag har någon favorit, tycker att både köpt pizza från pizzeria och hemmagjord är lika gott på sina egna sätt.

Glömde lägga på skinkan innan jag tog bilden

Idag är det söndag och som jag sa så är jag trött. Sov inte så bra eller jag somnade men vaknade flera gånger under natten. Men trots det och kaffe. Så har vi idag tvättat och städat. Medan vi hade tvättiden så passade vi på att städa och dammsuga och plocka i ordning. Vi har även både balkongdörr och fönster öppet så vi vädrar. Känns så skönt att få ordning på hemmet. Nu har vi nyligen ätit en sen lunch eller tidig middag. Innan jag lägger mig ska jag duscha annars blir det en lugn fortsatt söndag.
Har även svarat på kommentarer så nu är alla inlägg svarade förutom de 3 sista.

Hur har eran helg varit? Jag hoppas kunna få sova bättre inatt, tror det är värmen som gör att jag har så svårt och sova. Låg mest och drog på mig täcke eller av. Kunde inte bestämma mig. Men trots det så är jag glad att sommaren är här.

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”En Lugn Helg

 1. Jobbigt att vara trött. Håller med dig att pizzeria pizza och hemma gjord är gott på olika sätt. Men gör man degen själv och bakar den hemma i en pizza ugn kan det bli fantastiskt gott. Här har helgen också vart väldigt lugn och mysig precis vad vi behövt.

  Gillad av 1 person

 2. Jag är också en riktig tröttmössa, hoppas på piggare dagar snart. Jag tycker mycket om hemmagjord pizza men barnen föredrar köpt faktiskt. Jobbigt att du sovit dåligt, hoppas att du får sova bättre inatt. Skönt att ha städat och gjort iordning hemma.

  Gillad av 1 person

 3. Den där tröttheten kan nog många skriva under på. Åt en riktigt god hemmagjord som grannarna bjöd på. Dom hade till och med bakat eget bröd. Det är pluspoäng. Men så är de italienare också.

  Gillad av 1 person

  • Jag tycker det är så svårt det där, jag älskar hemmagjord pizza men samtidigt tycker jag att det kan vara gott med köpt. Men en sak är säkert, gott är det 🙂

   Gilla

 4. Här har man varit på bio i lördags då jag såg Jurassic world: Dominion. Igår var jag på långpromenad. Då såg jag ett svanpar med ungar som jag lyckades få bild på. Annars har det varit en rätt lugn helg för mig.

  Gilla

 5. Skönt med en lugn helg. Hemgjord pizza är mycket gott. Skönt att ha städat hem inför veckan.
  Drygt att inte kunna sova. Hoppas att du får ordning på sömnen.

  Ta hand om dig! 🌸

  Gillad av 1 person

 6. Hemmagjord pizza var ju allt för länge sen man gjorde. Mamma brukade jämt göra det när vi var små och det är ju nästan godare än vanliga pizzor 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s