Tisdagstrion: Husdjur

Hej!
Hur mår ni?
Det är tisdag och då är det dags igen för tisdagstrion och detta var ganska lätt. Var dock tvungen och kolla så jag inte hade haft med någon innan. Men nu kör vi, vill ni vara med så hittar ni alla utmaningarna HÄR

Första boken ut så tänkte jag tipsa om en författare som har varit med i tisdagstrion

James Bowen har ju varit med förut i tisdagstrion. Men här är första boken om Bob och hur James liv förändrades när hans katt Bob kom in i hans liv. Riktigt bra bok. Finns 3 st. Har lyssnat på alla och älskar dem.

Detta är en bok jag har lyssnat på så många gånger, jag verkligen älskar den här historien. Här får vi följa John och hans fru som skaffar en Golden Retriever. Vi får följa med när Marley växer upp och tills han går bort. Det är en biografi. Jag har lyssnat på både den svenska och originalet. Boken är bättre än filmen enligt mig.

Det tog mig ett tag att komma på den sista boken. Jag läser inte så mycket feelgood. Men jag har läst några av Frida Skybäck och tycker om hennes böcker. Feelgood om böcker eller England gillar jag. I denna får vi följa Charlotte som får ärva en bokhandel i London. Och på köpet får en katt dessutom. Länkar bokrecensionen HÄR
Här har vi mina 3 tips för veckans trio och har ni läst några av dessa? Har ni tips på feelgood/romance om böcker om böcker eller england får ni gärna tipsa mig. Då jag oftast är ganska kräsen annars när det kommer till feelgood.😂

21 reaktioner på ”Tisdagstrion: Husdjur

  1. Här hade jag läst alla tre. Böckerna om Bob och James är bra mysiga. Slutet av Marley & Me berör mig illa. Jag tyckte de lät Marley lida i onödan, bara för att de inte kunde fatta beslutet att låta honom somna in.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s