Senaste Dagarna: True Crime

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bara fint och tänkte passa på och skriva ett vardagsinlägg om de senaste dagarna. Som rubriken säger så har jag nu börjat nörda ner mig i true crime poddar. Började egentligen redan kvällen innan jag skulle till sjukhuset i torsdags. Så på onsdagkvällen började jag lyssna på rättegångspodden Dr Grym. Rättegångspodden har jag lyssnat på i många år och älskar den. Nu i måndags kom sista delen ut i fallet om Dr Grym ut och lyssnade på det. Länkar första avsnittet👇

Nils Bergman som gör rättegångspodden började förra året med en ny podd så när jag var klar med de senaste avsnittet av rättegångspodden så kollade jag upp hans nya och har nu lyssnat klart på första fallet de tar upp i podden Motiv. Inatt när jag hade svårt och sova lyssnade jag på två avsnitt.

Båda poddarna finns på spotify men själv använder jag min egen poddcaster app som finns på min telefon. Men vet att många föredrar att lyssna via spotify. Så de senaste dagarna har jag alltså lyssnat en hel del på true crime. Jag får dessa perioder ibland när jag som nu mest lyssnar på true crime, och efter ett tag sen så tröttnar jag ju lite men vi får se hur länge det håller i sig. Jag kan iallafall rekommendera båda poddarna om man gillar true crime. Jag tycker det är fashinerande att han hinner göra två poddar och även hålla igång dom. Han är verkligen duktig ska jag säga.
Jag har annars hunnit njuta av sommaren och varit ute. Då med någon av dessa poddar i öronen. Självklart har jag hunnit läst lite också på kvällarna men detta är vad jag har gjort. Rätt skönt att njuta av sommaren. Vad jag läser just nu är en mystery ”Vanishing act” av Charlie Hodges. Fick denna bok när jag var med i the english bookshoop club. Som ni märker, jag är väldigt inne i crime just nu.😂

Vad har ni gjort de senaste dagarna?
Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Senaste Dagarna: True Crime

 1. Det skulle jag kunnat tänka mig att lyssna på. Låter lite spännande och sådant gillar jag. Skönt att du även njuter av sommardagarna. Idag har det vart riktigt varmt och skönt. Ha en fin kväll kram.

  Gillad av 1 person

 2. Jag har varit på radion men även sett Jurassic park III igår. Jag själv älskra true crime poddar men lyssnar för lite på det. En podd jag kan tipsa om är Fallen jag aldrig glömmer av Hasse Aro. Den har jag lyssnat på alla avsnitt på och vissa avsnitt flera gånger.

  Gilla

 3. True crime lyssnar jag massa på! Eller ja jag gjorde det väll mer innan, kände ett tag att jag blev så påverkad negativt att jag pausade men tycker det är väldigt intressant 😊 Rättegångspodden är väldigt bra! Får kika in Motiv också, tack för tipset 🤗

  Gillad av 1 person

  • Känner igen det där. Ibland brukar jag med ta paus just för att det blir så mycket och tillslut tröttnar jag lite. Varsågod! Hoppas du även gillar motiv😊

   Gilla

 4. Jag lyssnar inte på true crime så jag tackar för tipset. 🙂 Jag lyssnar på poddar via spotify, visste inte att man kan lyssna via den appen som du har på telefon.Jag har jobbat natt den här veckan och nu har jag äntligen gått på semester. Underbart ju! 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Tack för tipset! Lyssnade mycket på p3 dokumentär innan men de här poddarna får jag ta och kolla upp också. Har så mycket som ska gå i lurarna nu så vet inte det när det kommer bli av, men de hamnar på listan i alla fall 🙂

  Gillad av 1 person

  • Haha känner igen det där! Jag har alltid någon bok eller podd igång. Jag lyssnade en hel del på p3 dokumentär för några år sedan. De har verkligen intressanta avsnitt dom med 🙂

   Gilla

 6. Det är en riktigt bra podd som jag lyssnat en del på. True Crime är verkligen intressant och jag lyssnade på hasse Aros podd nu senast. fallen jag aldrig glömmer och det var ett annorlunda perspektiv måste jag säga som var riktigt intressant att ta del av. Där får man följa de som utredde brotten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s