Tisdagstrion: Tro, Hopp & Kärlek

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och det är tisdag vilket betyder tisdagstrion. Dagens utmaning är att hitta böcker med tro, hopp och kärlek. (en av varje) Och vill ni vara med i utmaningarna eller se vad andra har svarat, så hittar ni alla utmaningarna HÄR Nu börjar vi

Först ut så kör vi kärlek

Red white and royal blue får stå för kärlek. Här får vi följa Americas första son och vad händer när han blir kär i prinsen av Wales? Jag gillade den när jag läste den i början av året, föll dock kanske inte för hypen men det är en bra bok.

Spegelmannen står för hoppet. Här försvinner en tjej och även 5 år tidigare försvann det en annan tjej. Kan det finnas kopplingar? Det är upp till Joona att lösa fallet. Hoppas han hittar tjejen innan det är försent. Detta är del 8 i serien om Joona Linna. Ett riktigt bra slut.

Den här har varit med förut, men den får vara med igen och står för tro. Här finns det en kyrka och präst med och har en stor roll i boken. Anki flyttar till en gotländsk by då hon har skaffat två islandshästar. Idyllen förstörs ganska snabbt av att kyrkan i samma by vandaliseras. Jag tyckte verkligen om denna och när jag läste den så var jag i en lässvacka. Men tack vare denna kom jag ur den.

Så dessa var mina tre boktips denna vecka. Har ni läst någon av dessa? Nu ska jag avrunda och fixa lite kaffe.

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”Tisdagstrion: Tro, Hopp & Kärlek

    • Nej jag tror det är första gången jag får en kommentar av dig! Men kul att du hittat hit, hoppas du kan finna några nya böcker här och läsa 🙂

      Gilla

    • Jag tyckte att boken var bra men kanske att jag inte riktigt föll för hypen. Hoppas du kommer gilla Keplers böcker när du kommer till dem 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s