Glad Midsommar!

Hej!
Hur mår ni?
Här har det ju nu varit tyst nu de senaste dagarna och vad har jag gjort? Well njutit av sommaren. Igår satt jag ute i solen och läste i över 1h innan jag gick in för att börja med maten. Idag har jag också varit ute i solen och läst. Idag har jag varit ute 2h det var så härligt. Jag älskar att sitta ute i solen och läsa det är så mysigt.
Och vad ska jag göra nu när det är midsommar ingenting och jag är nöjd med det. Och med ingenting menar jag inte dricka mig full eller äta mig supermätt. Blir en lugn hemmakväll. Förmodligen lite glass då vi har det i frysen men annars så blir det som vilken fredag som helst. Jag är dock glad att jag tog mig ut i solen idag med för vi alla mår bra av att få sol. Men jag känner inte för att fira något speciellt. Det var viktigt när jag var yngre.

Både igår och idag har jag suttit ute och läst denna. Detta är även min och Maricas bok i våran bokcirkel nu. Jag har fått lite färg på mig.
Ja jag tänker att många säkert firar men att det även finns de som inte gör det. Och oavsett vad man väljer att göra så är det okej. Och jag väljer att inte följa strömmen idag, vilket på ett sätt känns lite läskigt men å andra sidan så vill jag inte fira eller rätt ord är nog som jag skrev däruppe känner. Och på ett sätt känner jag mig modig som går emot och gör det jag vill. Vilket är suttit ute i solen i 2h läst. Men jag kan också tänka mig som är ensamma och kanske vill fira. Så försöker tänka att det man ser på sociala medier idag är inte hela sanningen.

Glad Midsommar!
Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Glad Midsommar!

 1. Glad midsommar fina Amanda! Så härligt att vara ute i solen & njuta av sommaren 🤗 Jag kommer inte heller göra något speciellt idag, blir bara till att vara hemma, kanske kolla någon film och ta en promenad 😊 Viktigt det där att allt på sociala medier inte är sanningen, de vanligaste är ju att dela med sig av just höjdpunkterna i livet❤️ Då är det fint att läsa/se/höra att allt inte är så perfekt

  Gillad av 1 person

  • Precis det är ju det att man oftast delar höjdpunkterna så tror det är viktigt att komma ihåg att det inte är så jämnt. Låter som du också hade en bra och lugn midsommar 😊❤

   Gilla

 2. Låter som du haft en lugn och skön dag.
  Jag ville ha en dag på stranden med sol och bad. Massa vänner var där och dessutom drogs vi in I ett härligt midsommar firande. Så underbart. Alla gör vi det som passar oss. Stor Kram

  Gillad av 1 person

 3. Jag mår bra. Här var det också en lugn dag igår. Vi grillade och sedan åt vi jordgubbstårta. För mig blev det för mycket för min mage så var tvungen att ta laxermedel. Så härligt att sitta ute i solen och läsa en bok. Hoppas du får en bra lördag!

  Gillad av 1 person

 4. Mm tiden nu är så härlig. Älskar med att vara ute nu. Är ute hela dagarna. Eller är ute på vår altan. Rättare sagt.

  Nä. Man måste absolut inte fira högtid om man absolut inte känner för det. Att bara njuta av den lugna dagen. Kan vara skönt.

  Skönt att du fick en stund läs tid i solen. Två flugor i en smäll 😊.
  Jättefint inlägg 🤗

  Ha en fortsatt trevlig helg! 🌺

  Gillad av 1 person

  • Håller verkligen med att vara utomhus i solen mår man verkligen bra av och man får passa på nu när värmen är här. Hoppas du hade en fin helg 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s