Helg & Firande

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, men det är otroligt varmt. Dock njuter jag av att det är sommar och sol. I helgen har ju varit lugn. På midsommarafton var vi hemma och på kvällen lagade jag och mannen middag ihop. Vilket var mysigt. På lördagen sedan så tog jag det mest lugnt. Igår var det söndag och min farmor fyllde år. Så på eftermiddagen så gick jag hem till farmor och farfar för lite fika. Var trevligt. Vi satt ute i solen fast mest i skuggan. Blev av bjuden på smörgåstårta och jag älskar ju det så jag blev så glad. Efter lite smörgåstårta så gick jag sedan hem. Ett trevligt avslut på helgen.

Det fanns en med räkor och en med ost och skinka. Glad blev jag ju sen när det fanns en bit över som jag sedan fick ta med mig hem. Som jag åt till frukost idag. 😉Jag föredrar smörgåstårta före vanlig tårta som det såklart också bjöds på till fikat. Sedan när jag kom hem igår kväll så var jag så trött. Så det var skönt att komma hem och bara vara en stund.
Idag har jag bara varit hemma. Det är varmt och vi har fönster öppna vilket man måste ha. Men jag är nöjd med min helg. Men det blev inget läst igår det orkade jag inte, så idag har det blivit en hel del läst. Läser just nu offermossen som jag och Marica har i vår bokcirkel.

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Helg & Firande

 1. Här är det bra men det är för varmt för min smak. Har inte kunnat gå mina långpromenader då det varit upp mot 30 grader. Sover med öppet fönster plus myygfönstret i och att min fläkt på maxfart hela natten. Skulle inte kunna sova med mitt kedjetäcke utan fläkten i denna värme.

  Gillad av 1 person

 2. Så gott med snörgåstårta var ett tag sedan jag åt det men så gått här har det varit extremt varmt så jobbigt med denna värmen

  Gillad av 1 person

 3. Det var verkligen varmt igår och det är lika varmt idag men i eftermiddag lovar de regn och 15 grader. Det blir skönt med en liten paus. Smörgåstårta är verkligen gott, jag gillar vanlig tårta också. Särskilt min mans tårta. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Hoppas ni fick lite regn på eftermiddagen. Men nu är det som tur inte lika varmt. Vad är det för tårta din man brukar göra som du gillar? 😊

   Gilla

 4. Så mysigt att laga middag ihop & skönt med lugn midsommar, det blev det här också 🤗 Mysigt med besök hos farmor farfar & grattis till henne! Smörgåstårta är väldigt gott, längesen jag åt det nu😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s