En Lugn Onsdag & Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Igår bloggade jag inget men orkade faktiskt inte, igår träffade jag farmor en liten stund. Vi var och kollade på en tröja som jag ska ha på lördag. Och det var så varmt kan jag säga. Inte roligt att prova kläder nu. Men på lördag ska jag på bröllop och därav behövde kolla på en tröja.

Idag är det onsdag, och det har varit en lugnare dag. Tog verkligen på krafterna igår. När jag kom hem somnade jag en stund. Senare på kvällen så tog jag en dusch och innan jag la mig så kollade jag på några avsnitt av criminal minds på Disney+. Idag är det dock lite svalare ute. Men bara lite. Efter att ha plockat lite i köket och ätit en tidig middag som blev rester. Gick jag ut och det fläktade skönt kan jag säga. Men nu har jag varit inne en stund, svarat på några kommentarer. Får se vad jag gör nu. Funderar på om jag ska kolla på några avsnitt igen av criminal minds eller fortsätta läsa. Tog med mig en bok ut tidigare
Läser just nu eller precis börjat med ”the unhoneymooners” av Christina Laurens. Händer inte ofta jag läser romance men nu gör jag det. Innan jag avrundar så tänker jag dela med mig av mina två senaste youtubevideor.

Kolla gärna in denna
Den senaste videon är en ny vlogg

Ni får gärna kolla på dessa, skulle verkligen betyda mycket för mig. Känner att det är dags att igen göra lite reklam för min kanal. Gör inte det så ofta men hoppas ni ska vara okej med det. Vill ju gärna att folk hittar min kanal. 🙏Och ni får gärna sprida vidare hjälpa mig att växa. Så dela gärna vidare mina videor eller tipsa andra.

Nu ska jag avrunda här innan jag smälter bort.
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En Lugn Onsdag & Youtube

 1. Vad roligt att du ska på bröllop! Hoppas att tröjan passar bra.
  Jag håller också på att smälta bort i värmen, jag gillar värme men så fort det blir det där kladdiga så blir det för mycket för mig. Ordet lagom stämmer in väldigt bra på mig just nu.

  Gillad av 1 person

  • Tröjan passade väldigt bra kan jag säga, och jag blev nöjd. Nej håller med jag gillar värme då jag annars fryser så lätt men ja lagom är bäst 🙂

   Gilla

 2. I den här värmen vill man nog undvika det där med att prova kläder. Så roligt med bröllop. Bästa festen man kan gå på tycker jag. Det är helt ok att göra reklam för din youtubekanal. Vi kan ju själva gå in och välja om vi vill se eller inte? .-)

  Gillad av 1 person

 3. Trevligt att umgås med din farmor, men förstår att det inte är roligt att pröva en massa kläder i denna värme 🥵
  Vad roligt att även du ska på bröllop imorgon! Min kusin gifter sig, min väns kompis gifter sig och så nu även du ska iväg. Verkar vara ett populärt datum 😅

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s