En Fin Helg

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst men det är mest för att jag inte har hunnit blogga. Jag har velat men ork och tid har inte funnits. Men helgen har varit bra. I fredags så hade vi tvättstugan, kanske inte jätteroligt men det är så skönt när tvättkorgen är tom. Om bara för några timmar. Eftersom vi tvättade så blev det hemmagjord pizza vilket var så gott. Dessa pizzakit är bra när det ska gå fort.

På lördagen alltså igår så var vi på bröllop då min kusin skulle gifta sig. Var ett jättefint bröllop och tur med väder hade vi också. Precis när det började så sprack solen upp. Sedan så var det efterfest eller vad man ska säga. Vi fick god mat och även fika lite senare. Men efter fikat så åkte vi faktiskt hem. Vi båda kände oss trötta. Så runt 21:30 kom vi hem och det var så skönt. Kan säga att jag var ganska trött så vi la oss bara efter någon timme när vi kom hem. Så trevligt var det absolut men efter en lång dag och mycket höga ljud så var jag helt slut. Jag är ju mer åt det introverta hållet så idag blir en lugn dag.

Idag blir det betydligt lugnare kan jag säga. Vi behöver dock köpa smör då det tog slut så blir nog att handla senare idag. Men annars så får vi se vad dagen bjuder på. Tänkte sätta mig och jobba lite med bloggen men annars så har jag inte tänkt göra så mycket. Tröjan jag har på bilden är vad jag hade på mig igår samt ett par leggings.
Jag vet att jag är introvert och det finns många fördomar om det men jag är verkligen tacksam för att vi fick vara med. Även om jag kände mig helt slut sedan. Och höga ljud drar ner min energi. Och jag är och kan vara social men behöver kanske mer återhämtning efteråt.
Hur har eran helg varit?

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”En Fin Helg

 1. Vad mysigt med bröllop, och kul att vädret visade sig från sin bästa sida. Tröjan var jättefin! Sådana situationen tömmer mig på energi med, även om de är roliga. Men det är skönt att vila upp sig efteråt.

  Gillad av 1 person

  • Tack! Jag blev så nöjd med tröjan. Ja det var jättetrevligt och jättefint bröllop men det tog på ens energi så skönt sedan att vila lite 🙂

   Gilla

 2. Så skönt att ta det lite lugnare men roligt med bröllop, är ju dock inte så ofta man går på sådana tillställningar som tur är då det kan vara lite energikrävande

  Gilla

 3. Jag mår bra. Har haft en bra helg och igår gick jag en långpromenad, Håller med om att pizzakit är en väldigt bra produkt och jag tycker att sådana pizzor är godare än de som man köper från pizzerior. Hoppas du får en bra måndag!

  Gillad av 1 person

 4. Skönt att tvätta lite. Bästa & skönaste sysslan jag vet i ett hushåll. Nackdelen för er är ju att ni måste gå ner till källaren. Men ändå skönt att tvättkorgen 🧺 är tom, som sagt för ett par timmar 😅.

  Så trevligt att gå på bröllop 👰‍♀️💞🤵‍♂️😃. Va ju bra att ni iaf va med på sermonin & lite på festen.
  Jättefin jumper.

  Ta hand om dig & ha det så bra! 🦋

  Gillad av 1 person

  • Jo precis så är det ju att tvättkorgen är ju oftast bara tom några timmar. Men det är skönt att få undan tvätten.
   Hoppas det är bra med dig. Tack, tröjan blev jag så nöjd med 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s