En Trevlig Fredag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, de senaste dagarna har varit lugna och inte alls gjort så mycket och inte läst något heller. Men jag hoppas jag får en del läst nu i helgen då jag vill ha en lugn helg med läsning. Det har börjat ordnat upp sig så nu kanske man har ro att läsa igen.
Men som rubriken säger så var dagen igår väldigt trevlig. Min kusin fyllde år och jag var där och firade henne. Blev både fika och tårta men jag skippade den. Sedan på kvällen så grillade vi korv. Vi satt ute hela tiden och det var trevligt.

Farmors och Farfars hund och min kusins hund

Var en trevlig kväll och fick en hel del friskluft och D vitamin så jag var trött när jag kom hem och somnade runt halv 1. (höll på och somna i soffan innan)
Idag är det lördag och det är fint väder även idag. Jag tog mig ut lite på samhället då det har varit pride vecka idag och det har avslutats med pridetåg. Gick inte då jag var helt slut men, marknad är från 15-18 så var ner och kollade på det, men orkade inte vara där så länge. Nu är jag hemma igen och det blir en lugn dag resten av dagen. Men skönt med lite lapande sol även idag. Det gäller ju att passa på.

Men helgen började bra. Nu behöver jag tanka ny energi och vad passar inte bättre då än med lite läsning. Men innan jag avrundar så delar jag den senaste videon jag har lagt upp på youtube.

Det var ju ett tag sedan jag delade här. Ni får gärna hjälpa mig med att dela videon. Eller lämna en like på den om ni kollar. Vilket ni väljer. Men det betyder väldigt mycket om ni delade videon då jag tycker detta är så kul och jag skulle gärna vilja växa med min kanal. 🙏

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”En Trevlig Fredag

 1. Tycker det är så svårt med rutiner på sommaren, måste hinna igenom en bok innan semestern är över men jag har inte ens börjat. Skönt att ni också har fint väder, man behöver lapa sol ibland så det gjorde du helt rätt i

  Gillad av 1 person

  • Jo rutiner under sommaren blir det lite sådär med. Jag tycker du ska läsa om du vill, det är ju mysigt tycker jag men läsning blir ju som bäst när man inte stressar. Så stressa inte. Det kommer ❤

   Gilla

 2. Här är det bra. Ska börja jobba imorgon efter att ha haft fyra veckor semester. Vilket känns skönt att komma tillbaka till vardagen. Ska kolla på videon senare idag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s