En Lugn Helg

Tips, Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, haft en lugn helg då jag har haft en del migrän. Helgen har bestått av serietittande, poddlyssnande bla. Serien som jag har börjat titta på igen är American horror story. Jag har börjat kolla på säsong 8 igen då när den kom så såg jag bara de två första avsnitten för sedan orkade jag inte vänta på resten av avsnitten. Nu finns hela serien på disney + så nu behöver jag inte vänta på några avsnitt. Har tillochmed 2 säsonger till att kolla igenom. 😁
Vad har annars hänt nu i helgen. Inte så mycket. Igår var det söndag och då passade jag på att ha en spadag med att raka benen och duscha efteråt. Så härlig känsla, det har varit en lugn helg då vädret inte heller har varit på bästa sidan. Men så är det väl med november. Tycker det är en mörk månad över lag då det är grått och regnigt. Precis som det har varit nu de senaste dagarna och även idag. Men då är det ju passande tycker jag med serier. Så jag misstänker att det kan bli något avsnitt ikväll av American horror story. Tycker det är en bra och välgjord serie med bra skådespelare.

Ja och så har jag gått med en huvudvärk då men igår var det bättre och då lyckades jag ändå få till en spadag samt dammsugning här hemma efteråt. Vilket kändes bra. Dock blev det en tidig kväll igår. Idag är det måndag och har inget planerat. Förutom imorgon ska jag in till Västerås och till polisen för att göra ett nytt legitimation på eftermiddagen. Hur har eran helg varit? Hoppas ni har haft finare väder.
Har även svarat på en del kommentarer idag. Har svarat på alla fram till ”dagarna går” inlägget. Känns så skönt att inte ligga så mycket efter med kommentarerna. Ni ska verkligen veta att jag uppskattar dem.

Innan jag avrundar så vill jag bara tipsa om att Elinas novell ”mörka rummet” har idag släppts på bla storytel och där ljudböcker finns. Tror jag även kommer lyssna på den nu under dagen. Då den inte är så lång så kommer det gå fort. Passande ju när det även regnar ute. Och såklart så tycker jag att ni andra också ska lyssna på hennes novell. 😊
Kram/Amanda

17 reaktioner på ”En Lugn Helg

  1. Oftast så blir det små attacker men den senaste den var kraftig, är dock glad att jag inte får så kraftiga migränattacker så ofta. Fått medicin som hjälper

   Gilla

 1. Här är det bra. Var på bio i helgen. Själv älskar jag serien American horror story men inte sett längre än säsong sex tror jag det är. Otur att du haft migrän men hoppas det är bättre nu.

  Gillad av 1 person

  1. Vad kul att du också ser på american horror story, jag tycker att säsong 7 är den tråkigaste jag har sett hittills men minns att jag tyckte säsong 6 vart bättre och bättre

   Gilla

 2. Min helg har med varit åxå super lugn. Vi gjorde lite ärenden på Erikslund. Biltema & Bahouse på lördagen. Söndagen så kolla hav repriser på tv. Det är bra att dem har lagt söndag eftermiddag med en del repriser 😊👍.

  Skönt å känna att det inte bara jag som har super lugna helger i mellan åt. Ut det är fler. Skönt att se serier & lyssna på podd & ljudbok 🙂.
  Jag spara den bok du tipsa om. Tror jag ska lyssna på den efter den jag lyssnar på nu. Hade bara några minuter kvar. Som sagt. Mycket kort bok va den 😊.
  Å ja! Raka bena & duscha är så skönt! Men mer bökigt. Då är det lättare att raka andra ställen.
  Det var & är regnigt💦 här med. Bor ju inte så långt ifrån varann. Så skiljer sig inte så mycket på vädret 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Nej det gör ju inte det, västerås ligger bara 30 min från mig så det är nära. Nej jag tror nog vi är flera som har lugnare helger, bara det att man kanske inte skriver om det. Ja dusch och att raka benen är så härligt när man är klar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s