Nytt Legitimation

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit fullt upp, eller på ett sätt ja men ändå inte. Idag hade jag nämligen bokat tid för att göra en ny legitimation hos polisen i Västerås. Så det var att åka in dit och göra det. Innan de hann jag gå förbi biblioteket och hämta ut böcker som jag hade lånat.
Behövde iaf inte vänta allt för länge innan det var min tur. Det gick relativt snabbt och det var billigt, såg ju att det annars kostar 400kr att göra ett nytt legitimation. Men nu var det tydligen rabatt fram till nyår. Så jag valde ju en bra tid för att göra ett nytt ID kort. Iaf när det var klart så fick jag ju vänta en stund innan färdtjänsten skulle komma. Då var det ju bra att jag hade med mig en bok som jag kunde läsa medan jag väntade. Tiden flög och jag hann läsa ut boken också.
Passade ju bra och då slapp jag ju även ha tråkigt medan jag väntade. Väl hemma så blev det en tidig middag som mannen hade lagat medan jag var borta. Nu har jag bara tagit det lugnt. Blir nog inte så mycket mer idag,

På svenska heter boken ”revolvermannen”

Detta var boken jag hämtade på biblioteket tidigare idag innan jag åkte in mot Västerås. Får se om jag börjar på den ikväll. Jag har läst den här boken redan fast på svenska. Och jag vill läsa den här på original också. Nu när jag har läst varsel på engelska. Jag fick mersmak. Och detta är något jag själv väljer och gör bara för mig själv. Ingen behöver känna sig pressad till att själv läsa boken. Oavsett språk.
Men vi får se om jag börjar på den. Just nu känner jag mig rätt trött och vädret har ju varit lika tråkig som de senaste dagarna. Alltså regn. Innan jag avrundar, vill ni ha en recension på boken jag läste ut idag? Annars kan ni kolla min bookstagram ”Amanda_Reads” för där ligger det även en recension på boken. Boken heter Prästgårdens hemlighet av Tobias Söderlund.
Jag själv vill göra en recension men jag vill ju inte att ni ska tröttna eller tycka att det blir för mycket. Just nu när jag har det lugnare så hinner jag läsa mer. Därav kan det hända att det blir fler recesioner. För att fylla ut vardagsinläggen. Ni vet, vardagen rullar på.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Nytt Legitimation

 1. Själv har man lyckats bli sjuk igen. Hoppas bara detta inte blir någon längre tid då jag har bokat privatlektion nästa fredag den 18/11. Älskar de böcker jag lyssnat på av Stephen King. Det finns en film som heter The dark tower som ska vara baserad på boken av samma namn av Stephen King är detta den boken?

  Gillad av 1 person

 2. Nu är det bra efter att sovit/vilat 🙂.
  Jaha okej. Där ser man 😀. Kanske man ska passa på nu då att fixa nytt pass. Då ID-kort va billigare att förnya.
  Kul att du hitta ny bok på bibblan 🙂.
  Perfekt att ha med dig bok & läsa när du vänta på taxi.
  Om du själv vill göra en recension. Så gör det.

  Ta hand om dig och va rädd om dig! 🌹

  Gillad av 1 person

  1. Ja passa på om du behöver förnya ditt pass eller id kort. Ja, tiden gick så mycket fortare när jag hade en bok med mig som jag kunde läsa. Ta hand om dig 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s