Böcker & Helg

Hej!
Hur mår ni?
Det har varit lite tyst här men livet rullar på och förra veckan tyckte jag hela veckan kändes seg. Den här veckan tycker jag bara har gått förbi. Nu är det torsdag och imorgon fredag och helg igen. Det har gått fort. Vilket ändå känns skönt. Idag var jag in till Köping på undersökning, vilket gick bra. Nu på eftermiddagen så har jag varit en stund hos farmor och farfar. Nu har jag nyligen kommit hem och det känns skönt att landa i soffan. Så det har varit en produktiv dag vilket är skönt. Då går dagarna fort.

Men innan jag var till farmor och farfar så kollade jag posten och då hade ett litet bokpaket hittat hem. Dessa två böcker jag nyligen beställt hem. Två böcker jag verkligen ser fram emot att läsa. En är i genre skräck(under svart himmel) Den andra ser ni ju vilken genre det är på boken. Jag har hört så mycket bra om författarna och detta är deras debut. De har skrivit noveller men detta är deras första riktiga böcker. Och med tanke på att det nya författare så känns det bra att kunna supporta dem.
Men kommer nog dröja lite innan jag läser dessa två då jag har några böcker jag redan håller på med. En av böckerna hoppas jag dock på att läsa ut i helgen. Vilket är en engelsk novellsamling. Så glad att jag gav boken en chans till. Så det är en bok jag har och håller på att läsa nu. Älskar att få bokpaket dock så önskar jag att jag läser fortare. Även om jag varit strängare på att köpa böcker så finns det ju fortfarande olästa böcker i hyllan.

Men nu är det torsdag kväll och den blir lugn nu, tycker jag förtjänar det efter att ha varit igång hela dagen. Undersökningen jag var på var klockan 10 så gick upp förre 8 idag. Undersökningen var på Habliteringen. Nu ska jag vila lite och så kanske det blir läsning senare. Kan mycket väl hända att jag somnar i soffan sen😉 Hoppas att eran vecka har varit bra och att helgen börjar fint för er. Ska även fortsätta svara på kommentarer.

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Böcker & Helg

 1. Tycker också att veckan gått fort och att jag inte riktigt hunnit med. Har försökt lägga mig tidigt om kvällarna eftersom jag varit konstant trött, men det har inte riktigt hjälpt 🙂

  Gilla

 2. Älskar också bokpaket, och jag kommer nog också få vara lite strängare med bokinköpen också då det är en hel del olästa i bokhyllan här hemma också.
  Jag har börjat på Under svart himmel nu och den är riktigt lovande!

  Gilla

 3. Jag mår bra och har även tagit helg. Böckerna ser intressanta ut. Skräck är min favorit när det kommer till filmer men böcker är det nog mest fantasy jag läser eller lyssnar på. Måste ta tag i att fortsätta läsa ena boken som jag fick av dig.

  Gilla

 4. Det är bra här.
  Märkligt att det är så. Att visa veckor går snabbt & visa veckor segt.
  Kul med paket 😊. Spännande å läsa en bok av författare som gjort novell förut. Hoppas att du tycker att den är bra.
  Skönt att undersökningen gick bra. Var det det CPUP??
  Blir en lugn helg här 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig🤗❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s