När Alla Andra…

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har tänkt på en sak nu verkar det som väldigt många är stressade och när alla andra är stressade så känner jag mig lugn iför jul. Tror det är första året som jag faktiskt känner ett lugn. Annars har jag också känt av den här stressen som många känner just nu. Tror det är för att jag gör som jag vill och inte gör som alla andra😉Med det menar jag mest inga julklappar. Firar hemma hos pappa, hans fru och mina syskon. Självklart blir det julmat men inga julklappar. Vilket jag tycker känns bra. Jag vet inte tycker det känns som så många är stressade. Hur känner ni?

Annars så har jag idag varit in till Västerås och till polisen för att hämta mitt leg. Det går inte ut den första januari men bättre att hämta ut den i tid. Kom hem 1h senare och tog det lugnt. Nu har jag röjt lite i köket. Både diskat och lagat mat, och gjort rent i diskhon. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Men det känns skönt att få det relativt snyggt i köket. Sedan är det inte kliniskt rent men vem har det? Finns ju disk nu igen 😂
Vad har jag mer gjort. Lagt upp en video på youtube. Även om många just nu kanske är stressade och så så tänker jag att det finns de som kollar och som tycker om mina videor. Även om jag märker att det är lite trögare. Idag la jag iaf upp en video med bloopers från i år. Tycker själv det är kul att titta på det. Och även kul att testa lite nytt. Länkar videon 👇

Länkar även videon jag la upp nyligen som ni också kan kolla in, när ni har tid och vill👇

TACK till alla er som har titta på mina videor och stöttat mig! Det är verkligen så kul med youtube och att få vara kreativ. Jag hoppas kunna växa med kanalen ännu mer nästa år. Ni får som vanligt kolla om ni vill, det skulle verkligen betyda mycket och hjälpa mig växa.

Som sagt nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Känner för att kanske se en film ikväll så vi får se. Men ryggen och kroppen gör lite ont nu så ska vila. Men det gör jag med gott samvete.
Kram/Amanda

22 reaktioner på ”När Alla Andra…

 1. Jag är helt färdig med julklappar och allt sånt så jag har ingen julstress 🙂 Fixar alltid sånt i god tid för jag vet att jobbet blir galet ju närmare jul vi kommer så all energi går åt till det! Nu kan jag bara njuta av julkänslor och mys 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Jag är inte heller stressad av eller inför julen. Jul blir det ändå oavsett och jag har varken bakat eller gjort julgodis mer än bakat pepparkakor som redan är uppätna. Samt vi ska inte vara hemma på julafton heller och i morgon ska vi spela bingo så vi tar det väldigt soft

  Gillad av 1 person

 3. Ja många stressar i för jul, känner dock inte av det så värst heller men det är främst för att jag har blivit så mycket bättre på att planera, alla klappar är köpa och inslagna, juldukning gör vi i morgon förmiddag redan och förbereder det sista på maten. Så för mig är just nu största problemet att fixa en tomte men det brukar alltid lösa sig det med. Skönt att du inte känner av stressen.

  Gillad av 1 person

 4. Jag är galet stressad måste jag säga. Har inte hunnit med hälften. Börjar jobba om 3,5 timme och ska hinna laga en Jansson, duscha, åka till graven och köpa en julklapp till dottern och hennes man. Hemmet ser ut som ett bombnedslag och har inte hunnit baka något.

  Gillad av 1 person

 5. Skönt att du känner att du inte är stressad . Jag har könnt det själv då jag ville så mkt hjälpa till med mat och bak men sen sa kroppen ifrån. Så viktigt att tänka på sej själv mera.

  Gillad av 1 person

 6. Jag mår bra.
  Jag känner ingen stress nu. Känt mer att jag måste ut & köpa julklappar. Men nu är det klart. Sen känner jag att det är något speciellt att köpa julklappar under den här tiden.
  Vad bra att du nu har ditt nya lägg hemma. Så det är klart.
  Ingen har kliniskt rent hemma.
  Hoppas att du växer med din youtube kanal under nästa år.

  Gör du rätt i att vila 🙂

  God Jul! 🎄🌟🎁🤶 Ta om dig & va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Nej du har rätt ingen har nog kliniskt rent hemma. Ja det var skönt att hämta hem mitt lägg så jag inte behövde tänka på det. Tack jag hoppas också att den får växa mer i år. Får ge den lite mer kärlek. Ta hand om dig med 😊

   Gilla

 7. Småstressade är vi nog alla lite till mans tills vi ikväll hamnar i soffan med våra lotter och pennor framför Bingo. Men eftersom det blir lugnt imorgon och i jul så är det mycket lugnare än förr när jag var gift och alla måsten stod mig upp i halsen.

  God Jul

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s