Julafton 2022

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har nyligen kommit hem från min pappa och det har varit en lugn och trevlig kväll. Pappa hämtade upp mig och när vi kom fram så blev det Kalle Anka och glögg. Efter Kalle så blev det julmat och det var riktigt gott. Men blev riktigt mätt. Men jag gillar sill och då inte bara senapsill har jag märkt. Sedan blev det julklappar för mina syskon och jag fick min present och jag är så glad. Och angående julklappar. För mig gör det inget att mina syskon fick julklappar. Pappa frågade mig om jag önskade mig något och jag sa: Nya iphone hörlurar. Det fick jag så. Sedan är jag 28 så juklappar är inte lika viktigt på samma sätt.

Hade önskat mig nya hörlurar till min iphone och jag är verkligen så glad. Mina tidigare hörlurar blev borttappade + att de höll på att gå sönder så jag är ju så glad att jag har nya. Var tvungen eller ja att köpa en adapter till min telefon då jag hade hörlurar men som inte passade till iphone. Och nu efter att ha testat det i en vecka så föredrar jag hörlurar som är till iphonen.

Nu sitter jag hemma, pappa körde hem mig också vilket jag är tacksam för. Nu sitter jag i bekvämare kläder mascaran borttagen och ett glas julmust. Jag är så nöjd med min julafton. Och det är det viktigaste. Jag fick även med mig en bok hem som jag har lånat av Cecillia (pappas fru) så jag är ju nöjd. Boknörd…
Tack till alla er som har skickat presenter eller julklappar till mig. Det betyder verkligen så mycket. Väntar fortfarande på ett paket men det gör inget. ❤Jag är tacksam! God Jul! En lugn jul var det jag ville ha och det fick jag. Nu ska jag avrunda och bara njuta av kvällen.

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Julafton 2022

  1. Ja julen är verkligen inte bara julklappar – det handlar om så mycket mer. Att barnen får är viktigast – själv är jag inte direkt så att jag behöver något heller men visst jag och mannen köper alltid något till varandra, annars köper vi det vi vill/behöver men känns ju alltid kul att få något med en fina tanke bakom. . Kul att du fick nya lurar – det fick jag med – inte packat upp dem ännu då mina gamla finns kvar. Men ett par extra skadar aldrig.

    Gillad av 1 person

    • Toppen att du fortfarande har dina gamla lurar. Borde kanske göra så att man har några eller par nya utifall dom man har nu går sönder eller som ofta händer med mig, att jag tappar bort dem 😁

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s