Vardag & Grus

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag tog en liten paus från bloggen igår. Var helt slut och låg mest och vilade. Julen är en fin högtid men man blir trött. Var hem till farmor och farfar på juldagen. Fikade och åt lite julrester på kvällen innan jag gick hem. Det var jättemysigt men var ganska trött. Så igår vilade jag mest och på kvällen duschade jag och rakade benen. Tog även hand om disk men det gör man varje dag.

Idag är det tisdag och vardag igen. Idag har jag varit iväg och tränat igen för första gången sedan hissbytet började, var väldigt skönt att komma dit och träna lite. När jag kom hem nu så drog jag igång dammsugaren. Det har varit så mycket grus och det var verkligen dags att dammsuga. Även om jag vet att jag kommer behöva dammsuga igen snart. Med tanke på hur mycket grus som följer med in. Men jag älskar ju ljudet som kommer när man dammuger upp grus, det är så satisfying.
Det ända jag skulle behöva göra mer idag är att gå och handla men vi får se, det är inte kris så det kan hända att jag handlar imorgon med.

Bjuder på en söt hund bild också. När var hos farmor och farfar blev det ju såklart en hel del hundmys också. 😍

Som sagt det viktigaste var att dammsuga och att börja gå till gymmet igen vilket jag har gjort nu. Så nu ska jag vila en stund och så får vi se om jag tar handlingen senare. Är iaf glad att jag tog mig till gymmet direkt efter frukosten. Jag har en tendens att skjuta på saker. Så därför känns det extra bra att jag har tränat och dammsugit. Jag vet att jag inte är ensam om att skjuta upp saker, men det är skönt när man får saker gjort. Så nu ska jag vila och kanske läsa lite.
Hur har eran Tisdag börjat? Som inlägget heter. Vardagen har börjat här och grus… Ja än så länge är det inte lika mycket

Kram/Amanda

26 reaktioner på ”Vardag & Grus

 1. Ja, jag känner så väl igen det där med att alltid skjuta upp saker som är tråkiga men måste göras. Så mycket bättre de gånger man väl tar tag i det från början och kan ägna resten av dagen till nåt roligare. 🙂 Vad mysigt med hundmys!

  Gillad av 1 person

  • Så är det, man känner sig alltid lite duktigare när man tar tag i sakerna på en gång än att skjuta upp dom. Det är verkligen underbart med hundar 😍

   Gilla

 2. Lätt att skjuta upp tråkiga saker. La mig redan vid 18 men messa en stund med en vän. Vaknade vid 7 och enbart för jag behövde gå på toa. Har slappat i soffan fram till nu, och det är sent för mig.

  Gillad av 1 person

 3. Bra att du tog dig till gymmet direkt!
  Här är det också grus överallt tycker jag. Trots att jag torkar vår hund varje gång vi varit ute så fastnar det nog en hel del i hennes tassar ändå, men jag är så glad att vi har en dammsugare utan sladd så att det är så enkelt att bara ta fram den och dammsuga av lite snabbt. Det blir ingen projekt då liksom.

  Gillad av 1 person

 4. Jag var väldigt trött igår. Tog en vilo dag igår. Idag är jag piggare 😊. Skönt.
  Ja, julen tar på krafterna. Så är det. Man ska vara social, många intryck, fixa sig innan m.m.
  Har jag bestämt mig för något. Så vill jag göra det tidigt på dagen. Om det går. Så jag har det gjort sen & kan ta det lugnt.
  Vad bra att du tog dig till gymmet 👍😊. Känns mycket bra efteråt speciellt när man ätit onyttigt lite för mycket. När jag har dammsugit så känns det bra. Lite renare i alla fall. Förstår att rullisen drar in grus. Även skor, så.

  God Fortsättning! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Ja så är det ju känns ju alltid bättre och skönare när man kommer från gymmet. Ja både rullstol och skor tar ju in massor av grus nu så det är den här tiden på året man dammsuger mycket. Ta hand om dig med 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s