Gott Nytt År!

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst… jag har inte gjort mycket de senaste dagarna och helt ärligt inte orkat hålla på med min blogg. Jag har tagit det lugnt. Det är vad jag har behövt efter detta intensiva år. Med intensivt menar jag att, studierna i början av året tog mycket tid och gjorde mig väldigt stressad. Stressad tills jag insåg att detta med studierna orkar jag inte. Blev lugnt en stund men nu under hösten har det varit hissbyte. Nu är de ju klara med det. Och nu i mellandagarna har lugnet verkligen infunnit sig och jag har inte orkat gjort så mycket. Kroppen sa stopp.
Jag har läst lite och njutit av att känna den lusten att verkligen vilja läsa.

Foto av Peter Spencer pu00e5 Pexels.com

Nästa år hoppas jag kunna lägga ner lite mer tid på bloggen och min youtube kanal. Nu i början av året när jag fortfarande studerade så kom de lite på sidan om. Vilket är helt okej. Men vill verkligen lägga ner mer tid på youtube då det är något jag verkligen tycker om. Jag får vara kreativ. Sedan tänker jag ta upp mina författardrömmar mer, nu har jag inte skrivit sedan i somras. Jag har inte funnit inspiration eller motivation, ork. Och det är nog mest för att jag har varit så stressad. Så det har varit ett intensivt år och jag hoppas att 2023 blir lite lugnare så jag även hinner och orkar med mina drömmar.
Innan jag avrundar så vill jag:

Önska dig ett GOTT NYTT ÅR och TACK för alla era kommentarer det gör mig så glad. Tack till alla er som också har kollat,kommenterat osv på min youtube kanal det gör mig så glad. Och nästa år tänker jag fortsätta kämpa med att växa där och mina andra drömmar.

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”Gott Nytt År!

 1. Ibland behöver man bara att få vara ifred och inte tänka på något annat än sig själv. Skönt att du har läst och tagit det lugnt. Roligt med youtube ju. Spännande att du vill satsa på dina författardrömmar

  Gillad av 1 person

  • Ja jag lyssnar väldigt mycket på min kropp och magkänsla och ibland behöver jag bara få vara för att kunna jobba på min egen personliga utvecklig. Tack jag tänker inte ge upp mina författardrömmar även om det tomt på inspiration nu. 🙂

   Gilla

  • Tack! det är min dröm att kunna få lite pengar på min videor och jag vet att mycket tid måste läggas ner så i år är det år jag tänker lägga ner mer tid och kärlek så att kanalen växer 🙂 😊

   Gilla

  • Tack! Ja jag tänker inte ge upp min författardröm även om det just nu är tomt på inspirationen. Önskar lite att jag hade samma kreativitet och inspiration som dig med flera manus 😊

   Gilla

 2. Man behöver paus från allt ibland! Och det är så himla skönt. Jag har inte bloggat på evigheter! Men har nu börjart igen. Vilket känns kul :). Hoppas det går bra med din Youtube . Jag tycker det är imponerande att folk håller på med det. För jag hade aldrig vågat 😅😅 är inte så insatt i det heller för den delen 🙈 hoppas du hade ett bra nyår.

  Gillad av 1 person

 3. Det är inte alltid man varken har ork eller lust att blogga, eller med sociala medier överhuvudtaget. Har man det intensivt i livet och känner mycket stress så kan inspiration och kreativitet försvinna spårlöst. Hoppas att 2023 blir ett kreativt år utan stress för dig.
  Gott Nytt År!

  Gillad av 1 person

  • Ja så är det stress är inte bra för kroppen på många sätt. Är man stressad så försvinner kretiviten men jag hoppas också att 2023 blir ett mer kreativt år för mig 🙂 Gott nytt år!

   Gilla

 4. Ibland har man inte orken att blogga. Då är det bara att acceptera det. Själv har 2022 varit ett rätt så bra år då jag blev av med min borderline diagnos. Hoppas du får mer ork vad det gäller med din yputube kanal och bloggen!

  Gillad av 1 person

  • Härligt att du ändå tycker att 2022 blev ett bra år för dig. Hoppas att 2023 blir ett bra år med för dig. Tack jag hoppas att jag växer på båda ställerna 😊

   Gilla

  • Jag har lagt studierna på hyllan. Det blev för mycket och jag blev bara stressad och klarade inte av stressen så i somras slutade jag studera. Vem vet jag kanske tar upp studierna senare. Läs inlägget ”bloggutmaningar och förändringar” Om du vill veta mer 😊

   Gilla

 5. Förstår att det blev mycket för dig. Det finns ju inget som hindrar dig från att uppta studierna framöver om du skulle vilja. Vad skoj att du vill bli författare, det tycker jag absolut att du ”ska” ta tag igen när du känner att du har ork till det. Gott nytt år, Amanda!

  Gillad av 1 person

  • Tack! Ja jag ska ta tag i den drömmen men just nu tror jag inte riktigt att orken finns. Men jag tänker inte ge upp den drömmen 🙂 Gott nytt år till dig med 😊

   Gilla

 6. Men du. Det är bra att du vilar upp dej och tänker på dej själv först o främst.

  Förstår att det var mkt plugg men tänk va bra att du gjorde det.

  God fortsättning 🎉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s