Söndag & Första Januari

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Hoppas eran nyårsafton var bra, här blev det en lugn nyår med städning på dagen och på kvällen så blev det hemmagjord pizza och dataspel med mannen. Vi körde klart House of ashes hette spelet och det fick jag i present när jag fyllde år. Vi tog någon drink igår men inte mycket mer än så.
Så idag kanske många har ätit pizza, jag åt ju pizza igår och även resterna från igår. Och nej jag har inte varit bakfull idag. Idag blev det dock en lugn start på dagen. Men från kl 17- 21 så hade vi tvättstugan. Känns så skönt att ha tvättat all tvätt men tyvärr så har jag redan lagt tvätt i tvättkrogen igen eftersom jag nyss har duschat. Men det har varit en lugn start på det nya året. Och det var så härligt att veta att hemmet var städat när klockan slog 0:00.
Blev ingen trerätters men hemmagjord pizza är så gott och med tanke på priserna så känns det ju extra lyxigt. 😍

Foto av Peter Spencer pu00e5 Pexels.com

Denna månad tänkte jag hoppa på Madeleines bloggutmaning och dagens fråga är: Nytt år, nya utmaningar. Vilken utmaning tar du dig an år 2023? I mitt förra inlägg så skrev jag att jag ville jobba på mina sociala medier mer. Då jag tycker att förra året gled det mer åt sidan då jag var alldeles för stressad. Så därför är mitt mål att iaf börja jobba ikapp mina kommentarer på bloggen. Börja publicera max två videor i veckan på youtube och göra det konternueligt, och även där svara på kommentarer. Jag tror att om man visar att man har läst kommentaren genom att svara, så visar man att man bryr sig om sina läsare/tittare/följare och så är de kvar. Känner att jag var alldeles för dålig med det mot slutet av 2022. Så därför är det ett av mina mål. Då jag verkligen tycker om att få vara kreativ och både bloggen och youtube ger mig det. Och angående youtube så la jag ut en video tidigare idag

Ni får jättegärna kolla in videon och lämna gärna en kommentar eller gilla den. Då det hjälper youtubes allgoritmen och videon blir mer ”populär”
Och angående kommentarer så har jag suttit och svarat på en del idag. Men jag är långt ifrån klar. Till er som inte har wordpress och kanske inte ser när jag har svarat så har jag nu svarat på ”punktering & julkort” ”bokrecension: Liv i överflöd” och ”En lugn stund”

Så hur har erat nya år börjat? Jag har som sagt gjort lite hushållssysslor och jobbat en del med sociala medier idag. Innan jag avrundar så ställer jag en fråga till er. Vill ni se en liten sammanfattning av året här på bloggen, vilka inlägg som blev mest lästa och sedda? Berätta gärna om det är något mer ni vill se. Hur det har gått med youtube? Som sagt ge gärna förslag.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Söndag & Första Januari

 1. God fortsättning. Tappade helt lusten för sociala medier förra året. Mycket beroende på att nouw strulade, men även att det kändes som om många tappade lusten för just bloggandet, något jag tycker är så roligt. Tvättkorgen är väl aldrig tom tänker jag. Spelar ingen roll hur mycket man än tvättar.

  Gillad av 1 person

  • Så är det tvättkorgen är aldrig tom om man har tur några timmar, men annars är det ett ständigt projekt. Förstår att du tappade lusten när nouw krånglade. Därav är jag glad att flyttade hit för nu kan jag blogga när jag vill, vilket gör det roligare 😊

   Gilla

 2. Det är bra här. Skönt att ha en lugn nyår.
  Vi åt inte pizza igår på nyårsdagen. Skönt att tvätta lite. Men det ä sån grej som går runt & runt. Tar aldrig slut 🙂.
  Låter bra att du ska sattsa mer på sociala medier eftersom att du gillar att hålla på med det 😊.
  Jag tar mig an att ta hand om mig själv mer. Som att äta mer näringsrik mat, gå på massage.

  Slö dag igår. Jobb 3 dagar. Sen ledigt igen. Så jag börjar året med mjukstart 😊. Så känns bra.

  God Fortsättning! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Ja du har så rätt, tvätten tar aldrig slut det är något som bara går runt. Jag försöker också bli bättre på att ta hand om mig själv. Däremot är massage något jag vet att jag mår bra av och borde prioritera mer 😊
   Ta hand om dig också ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s