Madeleines Bloggutmaning

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, tänkte att vi kör Madeleines bloggutmaning i detta inlägg. Det har ju gått några dagar nu och tycker det är dags att komma ikapp.

4 Januari:Punktskriftens dag, kan du läsa punktskrift? Nej det kan jag inte. Jag tycker dock det är bra att punktskrift finns till de som är blinda. Men det vore lite häftigt att kunna läsa punktskrift.
5 Januari: Om du frågar så… får du kanske inte alltid det svar du vill höra.
6 Januari: Fy så oförskämt! Folk som kör bil som inte stannar när de ska, nu har ju inte jag en bil men det har hänt att bilar inte har stannat när de ska.
7 Januari: Vilket fjasko! Jag hade kunnat ta samma som Madeleine. Tycker förra valet var lite av ett fjasko jag med och jag har inte så stort förtroende för någon i rikstagen. Eller jag har inget förtroende. Nu kanske många kommer bli sura, men ja förra valet… Vat och blev ett fjasko med tanke på hur mycket prat skriverier det blev. Och inget parti gjorde något. Som sagt många kanske inte tycker som mig nu, men det är okej. Vi är alla olika individer på våra sätt och vi behöver inte tycka lika om allt.

Nu ska jag nog ta tag i lite disk innan middagen här. Blir så enkelt som korv med bröd ikväll. Vi äter inte det så ofta men det är gott när vi väl gör det.
En fråga: vad vill ni läsa mer om här? Vill försöka få igång bloggen mer och få den mer levande.

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Madeleines Bloggutmaning

 1. Vad kul att du samlade ihop några frågor på utmaningen för att sen svara på alla frågorna. När man inte äter vissa maträtter så ofta så är det alltid så mycket godare när man väl äter de.

  Jag skulle vilja läsa mer om de spirituella

  Gillad av 1 person

 2. Nä punktskrift kan inte jag heller.
  Jag tycker folk är oförskämda om de inte lyssnar och svarar utan att hålla sig till ämnet.
  Fiasko tycker jag melodifestivalen varit de sista 10-15 åren. Fast jag förstår att det riktar sig mer till småbarnsfamiljer.
  Nu ska jag fortsätta i köket med förberedelser till en kväll med mamma. Det blir middag, fika och balett.
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gillad av 1 person

  • Jag håller faktiskt med dig, tänkte inte på det. Men ja melodifestivalen har verkligen blivit sämre. Idag tittar jag inte på det alls för det är så dåligt tycker jag. Senaste gången jag tittade lite var 2015 då var magnus carlsson med. Så kollade på honom. Kram 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s