En Lång Onsdag & Ny Bok

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Varit en lugn dag då gårdagen var väldigt intensiv + att jag vaknade tidigare än vad jag behövde
Det här är min onsdag:

Vaknade halv 6 och kunde inte somna om trots att jag visste att klockan skulle ring 6:45 då jag hade möte på morgonen vid halv 9 med min arbetskonsulent. Jag kom upp runt 7 åt frukost och kaffe. Sedan fick jag skjuts fram och tillbaka från mötet. Vilket jag är så tacksam för. För 10.35 kom sjuktransporten och hämtade mig då jag hade en tid på vårdcentralen (Västerås) för min p-spruta 11.30. Eftersom jag kom dit tidigare så passade jag på och handla på Hemköp som ligger bara några meter från min vårdcentral. Så när jag sedan hade fått sprutan behövde jag dock vänta en stund på taxin hem. Men det var ändå skönt att ha handlingen gjord. Passade på att lyssna en stund på min ljudbok då.

När jag kom hem så vilade jag. Höll redan på att somna i taxin hem. Händer inte ofta jag nästan somnar i en taxi men då var jag trött. På eftermiddagen sedan började det snöa och höll på även in på kvällen. Så höll mig inne resten av dagen och bara tog det lugnt. Duschade och så la jag mig ganska tidigt för att få sova.

Idag har jag som sagt inte gjort mycket. Tog sovmorgon och så har jag suttit och svarat på kommentarer här på bloggen. Låg efter en månad men nu har jag kommit till inlägget som heter ”julafton 2022” som jag ska svara på. Känns så skönt att börja komma ikapp kommentarerna nu. Och jag älskar att jag har tid nu att svara på dem. Blir så glad av att läsa era kommentarer.❤ Och det känns så bra att kunna ha tid och ge er respons på kommentaerna.

Annars så blir det nog en lugn dag. Ska påbörja min och Maricas bok som vi läser tillsamman för både december och Januari. Har inte börjat med den än med tanke på jul och nyår men tänker att det är dags att börja nu. Vi ska läsa De blå damerna av Kristina Appelqvist. Recension på den kommer sista januari.
Hoppas eran torsdag är bra. Har ni fått snö igen?

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”En Lång Onsdag & Ny Bok

 1. Ibland går det bara inte att hålla sig vaken när man åker bil 🙂
  Jag har varit så dålig på att prioritera läsning den sista tiden så jag har flera böcker jag gärna skulle vilja sätta tänderna i. Ska åka bil 11-12 timmar imorgon så det hade ju varit perfekt om jag kunnat läsa, men brukar bli lite åksjuk då. Får kanske testa om det går bra, för det var länge sedan jag testade.

  Gillad av 1 person

  • Hoppas du kommer igång med läsningen under året. Har du testat ljudböcker? Då kan du ju göra saker samtidigt som du lyssnar tänker jag. Om du nu inte har ro eller ork att läsa fysiskt 😊

   Gilla

 2. Blir man avslappnad och varm under en biltur. Somnar jag alltid. Även i soffan eller till sängs. Helt naturligt. Dock är det jobbigt när man får kämpa emot ögonlocken att inte blunda! 🫣

  Gillad av 1 person

 3. Jobbigt när man inte får den sömn man behöver. Har haft många dagar nu med dålig sömn. Vi har ju covid så minstingen har varit hängig och mammig och bara velat sova hos mig. Vilket gjort att min sömn varit dålig. Men vi är på bättringsvägen! Förstår att du höll på att somna i taxin! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Hoppas ni mår bättre nu så att du och alla barn kan få ordentligt med sömn. Ja det händer inte ofta som jag nästan somnar i taxin. Så då är man trött. 🙂 😊

   Gilla

 4. Jag mår bra. Här har vi snö och det snöar så hoppas denna snö får vara kvar ett tag. Jag själv har aldrig testat p-spruta utan har p-stav plus att jag äter minipiller. Förstår att du var trött det hade nog jag också varit om jag hade gått upp så tidigt på morgonen.

  Gillad av 1 person

  • Ja att gå upp tidigt är inte min grej riktigt, iaf inte om jag måste 😂 Det var skönt att få sakerna gjorda så man kunde vila på eftermiddagen sen 😊

   Gilla

 5. Skönt att ha en lugn dag efter en intensiv dag.
  Vad bra att du fick skjuts till AF. Annars hade det varit lite svårt. Då du skulle sen snabbt iväg till vc. Smart du va att handla innan du skulle inne på vc 👍😊. Jag hade gjort samma sak. Fast kanske handlat efter vc. Men sen får man se vad som passar bäst åxå 😊.
  Snöa ❄️rett bra här med i onsdags eftermiddag/kväll. Å vi har snö kvar än. Men ska väl försvinna under helgen 😒. Samma med minusgraderna.
  Skönt att svara på kommentarer & kul är det åxå.
  Spännande att läsa era. Bok recension i slutet av januari månad.

  Hoppas att du har en bra helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Ja det hade verkligen blivit stressigt om jag inte hade fått skjuts. Ja man gör ju som man själv vill och vad som fungerar bäst för en. Skönt att ha handlingen gjord iaf. Hoppas allt är bra med dig, ta hand om dig 🙂 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s