Halvvägs…

Hej!
hur mår ni?
Här är det bra. Vi är nu halvvägs in till helgen. Jag tycker ju att dagarna oftast går fort och nu när jag har börjat arbetsträna så tycker jag dagarna går ännu fortare. Idag har varit en lugn dag, fortsatte med mitt pappersarbete från igår och när jag var klar med det så hann jag ställa ut några böcker innan det var dags att gå hem. Två timmar går för fort när man har kul. 😂 Annars så har det varit en lugn dag idag. Var och tränade igår innan jag gick hem så, inatt sov jag riktigt gott. Sover alltid som bäst när jag har tränat. Jag insåg också att jag måste försöka få till träningspass minst 1 gång varje vecka, jag sover som sagt alltid bättre, men jag mår både fysiskt och mentalt bättre efter att jag har tränat. Jag önskar och hoppas att jag får till ett pass till innan veckan är slut.

Men eftersom jag tränade igår så fick det bli en vilodag idag. Samt att måndagen var effektiv- så jag behövde vila idag.

Igår var det lite trögt med inspiration till middag men det blev spenatsoppa igår även det till middag idag då det blev rester över. Så gott och så hade jag i pastan som blev över från någon dag tidigare. Tycker det är så skönt med rester. Speciellt som idag när jag verkligen känner att jag inte vill eller orkar laga mat. Även jag har dagar då jag inte orkar eller vill trots att matlagning är något jag tycker är kul.

Nu blir det en lugn kväll, jag passade på att ta en dusch innan jag åt resterna så nu har jag inga måsten. Disk finns men känner inte direkt att jag måste fixa den. Imorgon så ska jag på möte efter jobbet så blir nog en sen lunch/tidig middag. Så jag älskar att vara på min arbetsträning, fått till ett träningspass och snart helg. Hoppas det är bra med er? Och för er som inte har läst inlägget där jag berättade nyheten så arbetstränar jag på mitt bibliotek 😉

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Halvvägs…

 1. Jag mår bra. Förstår att två timmar går snabbt. Det är kul när det känns som tiden bara flyger iväg. Så roligt att du trivs så bra på din arbetsträning,

  Gilla

 2. Kul att du trivs så bra på arbetsträningen! Ja träning får en att må bra på olika sätt, och det är så viktigt att röra på sig. Det är praktiskt att laga lite för mycket mat så man får rester, och vissa rätter kan rentav vara ännu godare dagen efter😊

  Gilla

 3. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Vad härligt att du trivs på din arbetsträning. Sover också bättre när jag får till min träning. Låter smarrigt med pasta i spenatsoppan.

  Gilla

 4. Så kul att du trivs med sin arbetsträning!
  Jag tror att vi alla mår bra efter träning, när kroppen fått röra på sig och kanske utmanats lite.
  Jag tycker också om rester för då slipper jag laga mat. Jag tycker inte illa om att laga mat men det är inte heller något som jag tycker är jättekul.
  Kram

  Gilla

 5. Vad kul att du har börjat arbetsträna :). Det är viktigt o va igång på dagarna. Och känna mening med livet 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s