Hur Går Det Med Utmaningen?

Bloggutmaningar

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, härligt med fredag. Den här helgen blir lugn men vet ni nu har det gått ett par dagar igen och jag ligger efter i Madeleine utmaning så nu tar vi några frågor i detta inlägg.

23 Januari Elens dag, dina tankar om el är? Att det har blivit dyrare men jag bor väldigt lite så min elkostnad är nog ”billig” om man tänker på andra som bor större. Så har vi det nog väldigt bra.
24 Januari Svindyrt men nödvändigt. Kan man svara el här? Beroende på vem man frågar så får man ju olika svar men jag bor i en 1:a och då tycker jag att elen är dyr. Min har varit betydligt billigare.
25 Januari Svindyrt men onödigt! Det här är något jag har märkt att frukt och grönt har blivit dyrare och jag tycker det är så tråkigt. Jag tycker inte frukt och grönt ska bli dyrare utan billigare. Det är både gott och nyttigt.
26 Januari Jag har aldrig…varit i Norrland, eller uppåt i landet varit i Kopparberg och Rättvik men inte längre upp i Sverige. Dock vill jag se mer av Sverige. Jag skulle vilja åka upp mot Norrland och även söder ut. Varit i Ängelholm. Så mer av Sverige.
27 Januari Jag har många gånger…gjort stuvade makaroner och ikväll blir det stuvude makaroner. Var ett tag sedan.

Foto av Mareefe pu00e5 Pexels.com

Som ett exempel så älskar jag Granny Smith. De är väldigt sura äpplen men jag har alltid tyckt om de sen jag var liten. Nu köper jag de inte längre då de är så dyra. Men jag har börjat äta en del kiwi då det finns på extra pris. Och kiwi är ju så gott under en lång tid så slutade jag äta det.
Nu ska jag avrunda detta inlägg. Hoppas ni får en fin helg!

Kram/Amanda

6 reaktioner på ”Hur Går Det Med Utmaningen?

 1. Jag gillar också granny smith. Det har jag gjort sen jag var liten. Mycket som blivit dyrare. Vi bor också litet så elen blir inte så dyr mot vad många andra har. Däremot vill jag säga maten. Vad hände där?

  Gillad av 1 person

  1. Fast det känns ju som det mesta har blivit dyrare nu tyvärr. Men jag önskar att granny smith inte var så dyra för jag tycker de är så goda och jag är ganska dålig på att äta frukt, men de äpplena tycker jag om så de skulle jag ju äta 🙂

   Gilla

  1. Ja det vore kul att åka upp dit så kanske du även kunde visa runt lite hur det ser ut i Falun.
   Ja stuvade makaroner är alltid gott. Något man aldrig tröttnar på 🙂

   Gilla

 2. Jag mår bra. Här betalar jag själv inte elen vilket jag är glad för. Men har hört folk på facebook som fått galet höga elräkningar. Jag håller med dig om att frukt och grönsaker inte borde bli dyrare. Hoppas du får en bra lördag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s