Helg Med Återhämtning

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, min helg har börjat väldigt lugnt. Igår var jag väldigt trött på kvällen så jag somnade nog strax innan eller efter 00. Men jag älskar känslan av att vara fysisk trött. Däremot blev det ingen träning igår. Fick migrän på torsdag eftermiddagen och då förstod jag att nu är det dags att ta det lugnt. Jag vill ju visa att jag kan och att jag vill vara där. + att jag helst vill göra allt på en gång. Sen tror jag också att det finns andra saker som gjorde att jag fick migrän. Men att jag behövde ta det lugnt ja. Så idag har jag bara tagit det lugnt. Gjort sånt som jag tycker är kul. Jag känner verkligen att min kropp är tacksam att jag lyssnade. Det är okej tex att lämna disk man behöver inte ta det samma kväll.

Nu har jag nyss ätit, jag gjorde stuvade makaroner igår och fick väldigt mycket över så nu har jag två matlådor. Det är så skönt och ekonomiskt med matlådor. Nu ska jag nog sätta mig och läsa lite till. Läste lite tidigare idag på förmiddagen, just nu så läser jag book lovers (bokälskare) av Emily Henry och jag som inte allt för ofta läser romance tycker att det är härligt. Ingen ny favorit men jag ville ha en lättsam läsning. Den är lättsam mysig och varm. Sedan älskar jag böcker som handlar på ett eller annat sätt om böcker. Om jag ska läsa feelgood/romance.

Imorgon är det söndag och då ska jag se till att tvätta då det behövs. Därav blir det en extra lugn dag idag. Men första veckan på arbetsträningen gick bra och jag önskar att två timmar inte gick så fort när man har kul. Oavsett ser fram emot att få vara där mer. Hoppas eran helg har varit bra. Nu ska jag fortsätta bara vara för imorgon blir det tvättstugan

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Helg Med Återhämtning

  1. Det gör man verkligen, sparar tid och det är ju också ekonomiskt att göra matlådor. Så jag är glad att jag har blivit bättre på att göra matlådor. Hoppas du också får till matlådorna 🙂

   Gilla

 1. Ibland behöver man ta det lugnt. Är så dålig på att fixa matlådor, och måste bara få in en rutin i det. Skönt att få tvättat sen, Förstår inte hur just tvättkorgen kan vara så full hela tiden.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har blivit bättre på att göra matlådor och det är jag så glad för. Det sparar tid och är mer ekonomiskt. Nej tvättkorgen är typ aldrig tom och är inte tom en längre tid. Det finns alltid tvätt😂

   Gilla

 2. Jag mår bara bra. Visst känner man hur glad kroppen blir när man lyssnar och låter kroppen vila. Det är bra med matlådor. Den här veckan har jag inte köpt några färdiga matlådor utan kört på hemlagad mat. Så mycket godare ju!

  Gillad av 1 person

  1. Ja kroppen ger ju signaler och man måste lyssna även om det inte alltid är så enkelt alla gånger. Men kroppen behöver vila också. Ja hemlagad mat är ju både godare och bättre för plånboken. 🙂

   Gilla

 3. Så roligt att första veckan på arbetsträningen gick så bra!
  Ja det gäller att lyssna på sin kropp, för den ger sina signaler av olika anledningar. Det var längesen jag läste romance, men såna böcker gillar jag för att dom ofta är lättsamma, mysiga och varma😊

  Gillad av 1 person

 4. Ja, jag vakna i söndags & kroppen ville inte gå upp. Så då förstod jag att den behövde vila 😊 å då är det bara att göra det.
  Jag jobbar med på att lämna disk kvar. Behöver inte ta det samma dag. Samtidigt så är det mer jobb då. Men ibland orkar inte kroppen.
  Boken har jag nu sparat i Storytel 😊.
  Skönt att tvätta innan ny veckan sätter igång.
  Vad bra att det går bra på arbetsträning 👍. Mm ibland går det långsamt & ibland rinner tiden iväg.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Det känns ju extra skönt om kvällarna när disken redan är gjord men samtidigt så behöver man inte ta den varje kväll. Det är så skönt när man har tvättat och tvättkorgen inte är helt full. Ta hand om dig 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s