Lugn helg med film

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, har haft en lugn helg där det inte har hänt så mycket. Bara tagit det lugnt och börjat med min och Maricas bok. Och läser den och lyssnar på ljudboken till den samtidigt. So far. En mysig bok tycker jag allt.
Igår kväll, kände jag för att se på film och jag tror nog jag är den sista som har sett denna. Då alla i min ålder såg den säkert i början av 2000-talet. Pratar om Welcom Mrs doubtfire. Har sett att den fanns på disney+ och la den i min lista men inte tittat på den. Men igår kväll kände jag för lite film och då blev det den. Bra film med bra humor och måste säga att Robin Williams gör rollen riktigt bra. Detta är andra filmen med Robin jag ser. Bara sett Flubber där han också har huvudrollen men den såg jag som barn. Båda finns på disney+

Det är en familjefilm med humor och tyckte filmen var bra. Helt klart sevärd om man inte har sett den. Den är gjord året 1993 året innan jag föddes. Så nu har jag sett filmen flera år senare.
Annars idag har jag varit och handlat lite och tog även med mig sopor ut. Passade på och diska när jag kom hem så känns skönt att få vara lite produktiv. Resten av kvällen nu får vi se vad jag gör. Ska svara på kommentarer, kanske blir det film eller kanske blir det en serie nu

Kram/Amanda

41 reaktioner på ”Lugn helg med film

 1. Åå men är det sant 🙈 har du inte sett den😅 själv har jag nog sett den ex antal gånger.. Ofrivilligt eftersom den gått repris på tv så många gånger och man har liksom fastnat vid filmen

  Gillad av 1 person

 2. Den filmen när Robin Williams spelar barnvakten är så rolig och bra. Flubber såg jag när den kom ut, minns att jag tyckte att den var bra. Så härligt med en lugn helg, det behöver man ha för att återhämta sig. Så spännande att ni har börjat med en ny bok nu

  Gillad av 1 person

 3. Jag ÄLSKAR Välkommen Mrs. Doubtfire, filmen är ett så kärt barndomsminne. Håller med i övriga kommentarer, den gamla rullen är full av kärlek och värme. Kanske är jag nostalgisk, kanske inte, men görs ens den här typen av filmer i dag? Jag tycker 90-talsfilmerna utgörs av ganska udda berättelser. Även Hook och Jumanji, som Madeleine tipsar om, är ju helt fantastiska (och lite udda på ett bra sätt).

  Gillad av 1 person

 4. Skönt med en skön & lugn helg. Lite Avis. Men jag hoppas att helgen som kommer blir lugn för mig.

  Jag tror att jag har sett filmen. Den är bra.

  Det är smart att ta med skräpet ut när man ändå ska ut å åt det håller man ska 🙂.

  Gillad av 1 person

 5. Har sett den förut men va år sen ja såg den sist, så såg den också häromdagen – ja verkligen älskar den 😀 Så mysig charmig och rolig på samma gång 🙂 Skönt med en lugn helg alltså – de bästa

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s