Börjar veckan med paket

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, idag är det tisdag och idag ska jag dra med dammsugaren lite har jag tänkt. Men vi börjar med igår som var måndag. Ny vecka och måndagen var rätt lugn och jag var trött hela dagen. ”måndagar” Men det roliga var ju att det kom paket till mig. Beställt två engelska böcker och de kom igår. Eftersom jag vill läsa mer på engelska och böckerna var till bra pris (billiga) så köpte jag böckerna. Läst en annan bok av författaren och vill läsa mer av henne

Läst boken ”sleep” av henne som jag tror att jag gjorde en bokrecension på när jag bloggade på nouw. Hittade boken på Västerås stadsbibliotek och efter att ha läst ”sleep” så har jag velat läst fler av henne så igår kom dessa. Det var väldigt bra priser på dessa när jag köpte dem. Ser så mycket fram emot att få läsa dessa. Men just nu får de vänta då jag håller på med Maricas och min bok för Mars. Och eftersom jag redan har läst en bok på engelska av henne så känns det mer rätt att fortsätta läsa hennes böcker på engelska. Hon skriver deckare. Sen så måste jag bara säga att omslagen är så fina! 😍
Snart ska jag som sagt städa lite, Sen får vi se vad som händer disken tog jag hand om igår så det behövs inte. Men blir nog att läsa lite och ska försöka ta mig ut. Antingen idag eller imorgon.

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Börjar veckan med paket

 1. Vad roligt att du har fått hem två nya böcker, som du verkar ha fyndat. Spännande att dessa böcker är på engelska. Det får mig att tänka på att jag ska kolla upp om en av mina favorit författare har kommit ut med en ny bok

  Gillad av 2 personer

 2. Måndag är sega.
  Så kul att få hem packet 🙂. Så bra att du fick tag i samma författare som du har läst förut.

  Jag är usel på engelska. Men skulle vilja lära mig lite mer.

  Hoppas att städningen gick bra.
  Alltid skönt att komma ut lite.

  Ha det så bra! 🌷

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s