Lite mer energi till kroppen

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en bra dag, jag har idag gjort något som jag inte har gjort på flera år eller iaf några år. Jag har gått i tankar om att börja träna eller inte träna men sitter man i rullstol som jag gör så blir kroppen stel och ja det har jag ju vetat hela mitt liv. Träning har varit något som alltid har funnits i mitt liv och nej jag har inte tränat mycket. Men jag vet inte vad som händer efter man fyller 25 men jag vill inte vara 30 år och känna mig som 60 i min kropp pga allt stillasittande så. Idag har jag varit på nordic welness. Ligger nån gata från mig. Jag känner att jag behöver röra på kroppen så minst 1 dag i veckan och max 2 dagar i veckan ska jag försöka träna.
När jag var klar så gick jag och handlade så det var gjort då brödet börjar ta slut. När jag kom hem tog jag en varm och skön dusch. Det var väldigt skönt och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Känner mig helt slut i armarna men inte lika stel i kroppen så jag är glad att jag tog mig till gymmet.

Vill bara klar göra att jag tränar inte för vikt eller muskler utan bara för att få röra på kroppen. Då jag sitter i rullstol och börja märkt mer och mer att jag blir mer stel. Jag har aldrig varit den som varit på gymmet, man kan inte säga åt mig att träna då gör jag det inte. Utan min egen insikt måste nog komma och det har den börjat gjort. Som sagt jag vill inte vara 29 och känna mig som 60.
Nu ikväll har jag läst klart min och Maricas bok men recension kommer senare denna månad. Nu ska jag kanske börja på en ny bok eller kolla på en serie, vi får se. Maten som ni ser köpte jag på Ica var extra pris och så gjorde jag sallad till.
Kanske är det så att man får mer insikt ju äldre man blir…
Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Lite mer energi till kroppen

  1. Jag förstår hur du tänker och håller med dig men herregud vad jag har svårt för att komma dit. Det går ju inte.
    Har du ingen sjukgymnast kopplad till ditt behov av träning iom att du sitter i rullstol? Det borde du kunna få.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s