Tisdagstrion & Uppdatering

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, plugget går framåt men ja sakta men säkert. Och idag har jag gått runt med dammsugaren här hemma. Vi städade lite igår när sambon kom hem (vi dammtorkade) Och idag tog jag tag i dammsugaren. Känns som att allt grus kommer in oavsett hur ofta man dammsuger nu. Från oktober fram till April ungefär.
Men eftersom det inte händer speciellt mycket i mitt liv förutom plugg så tänkte jag vara med i en utmaning som heter tisdagstrion. Dagens fråga är överst på minläshög/läslistan. Och jag har ju så många böcker jag vill läsa. Men en bok jag vet att jag kommer läsa i år som jag har velat läst länge är ”min hunds bästa vän” av W Bruce Cameron. Den ska jag läsa i februari tillsammans med Marica. https://nouw.com/frökenrödlök

Alice och flugan håller jag på med lite smått nu samtidigt som jag läser en tjock bok för min engelska kurs. Men ”Alice och flugan” av James Rice ligger högt. Det är också en bok jag har velat läst länge

”Tidssystrarna” av Linda Andersson vill jag också läsa relativt snart jag hoppas få läsa den nu i januari om inte, i februari. Då jag jag går efter vad jag är sugen på att läsa så har jag ingen direkt lista. Men hoppas få denna läst snart.
Som sagt jag läser det jag är sugen på men dessa 3 vet jag kommer bli lästa inom detta året iaf Vågar dock inte säga när på Tidssystrarna och Alice och flugan men i år blir de lästa iaf. Har sett att denna utmaning finns som heter Tisdagstrion men inte känt att jag har kunnat varit med. Men dagens fråga passade mig så testar att vara med. Vill ni också vara med gå in på http://ugglanoboken.blogspot.com/ för att se frågan.
Alla bilder är ifrån bokus.

Tänkte att en bloggutmaning kunde vara roligt att göra då jag vill hålla bloggen igång även om jag inte har så intressant att berätta om mitt liv just nu. Men nu tänker jag nog ta mig en dusch.
Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Tisdagstrion & Uppdatering

 1. Ja man är Förvånad hur mycket grus mm som kommer in vintertid, en av alla anledningar till att inte vilja ha vintern, som, vår och sommar är min melodi. Missat helt, vad är det du pluggar? Saknar verkligen studie tiden

  Gillad av 1 person

 2. Kul med lite lagom utmaningar, såna som man kan hoppa på ibland men inget som säger varje gång eller varje dag.
  Funderar på vilka tre som jag hade sagt. Jag vet iaf att jag ska läsa Välkommen till Flanigans för den har jag fått låna av min chef. Hon tycker att dom böckerna är bra.Sen har jag en bok av en författare vars namn jag känner igen men inte kommer på om jag har läst ngt av tidigare, Lindsey Kelk. Boken heter Den eviga brudtärnan.
  Ja böcker har jag iaf att läsa. Tack och lov! Kan inte tänka mig att inte ha någon bok att läsa.

  Gillad av 1 person

 3. Det är bra här. Lite ny vaken 😊.

  Jag skulle aldrig kunna läsa fler böcker samtidigt. Jag läser en i taget.
  ”Tidssystrarna” ska jag kolla upp. Det fånga mitt intresse 🙂

  Ha det så bra! 🤗

  Gillad av 1 person

 4. Jag har flera böcker på min lista – två av dem har jag redan småbörjat läsa lite i. Det är Box av Läckberg & Fexeus, Fjärilsrummet av Lucinda Riley och Denise Rudbergs Elva änkors man. Sedan väntar jag på att Rileys Den saknade systern ska komma i storpocket vilket den ska göra nu i januari.

  Gillad av 1 person

 5. Skönt när städningen är klar. Ja det är verkligen grus överallt nu.
  Låter som bra böcker. Jag kanske borde läsa en bok i år haha ☺️

  Gillad av 1 person

 6. Här mår man bra och har börjat åka till radion efter att ha varit ledig över jul och nyår. Har inte hört talas om de böcker du nämner. Kul med en utmaning, ska gå in och kolla.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s