Julen Är Nu Äntligen Borta

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en bra dag. Igår var jag väldigt trött iaf på kvällen men idag har jag känt mig piggare och fått lite hushållssysslor gjorda. Stökade i köket tidigare idag med disk och att plocka bort rester samt ta bort sopor. När det var gjort så kunde jag ta det lite lugnt innan det var dags att gå ner i tvättstugan mellan 17-21 och vi är nu klara vilket känns så skönt. Vi hade rätt mycket tvätt denna gång så det var skönt att vi var två som hjälptes åt. Nu har även julgardinerna åkt ner och nu på kvällen så satte sambon tillbaka våra vanliga gardiner. Som är mörkläggningsgardiner också. Så varit lite extra ljust nu när julgardinerna inte har varit mörkläggningsgardiner.

Jag tycker det är snygga gardiner trots att det är mörkläggningsgardiner. Men nu är julen äntligen borta för denna gång. Tyvärr är det ju snart dags igen. Med tanke på hur fort det går. Men ska bli skönt och sova ikväll då jag har lite svårt att somna om det inte är tillräckligt mörkt. Hur sover ni? Vill ni ha det mörkt eller kan det vara ljust?
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, tvätten är gjord och undan plockad. Ska försöka läsa lite ikväll har bara ca 200 sidor kvar i ” the corrections” Vore skönt att bli klar med den. Men vi får se. Kanske somnar jag i soffan nu😂😴 Men nu är julen äntligen borta och det känns så skönt.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Julen Är Nu Äntligen Borta

  1. Oj, ja det är dags att få undan julen – jag har inte kommit så långt, bara tagit bort julgranar och eldat upp dem men det är mycket kvar och jag har inte varit hemma så mycket och inte orkat fokusera på det när jag väl varit hemma.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s