Filmer & Serier Som Jag Har Sett

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bara bra och jag tänkte att det är dags igen för att göra ett inlägg om filmer eller serier som jag nyligen har sett. Det verkar vara uppskattat. Så jag tänkte att vi börjar med en film som jag och min sambo såg ihop nu i helgen.

The battle Royal (2000)

Handling: Fyrtiotvå studenter, tre dagar, en öde ö. En grupp niondeklassare tvingas tävla i ett brutalt spel på liv eller död. Detta är taget om vad som står på baksidan då jag köpte filmen på dvd. Den var bra men jag har sett flera filmer som har tagit efter denna film. Så kändes som inget nytt.

Trailer👆

Nästa
The haunting of bly manor (2020)

Detta är säsong två av serien som kom ut som hette the haunting of hill house som jag också har sett. Handling: I denna säsong får vi följa en amerikansk au pair som ska ta hand om två barn som bor i en herrgård och det är något obehagligt över herrgården.
Denna serie började jag kolla på förra året eller ja slutet av förra året och blev klar med den igår. Så himla bra och lite läskig så riktigt bra om man gillar skräck/thrillers/mysteries. Finns på netflix.

Trailer👆

Nästa är faktiskt en film som jag nyligen har sett igen tillsammans med min sambo. Såg lite av denna som liten men då tyckte jag den var tråkig mest. Men nu i vuxen ålder tyckte var riktigt bra.
The mummy- 1999

Handling: Några arkeologer råkar återuppliva en mumie med en förbannelse över sig. Och nu måste en Egyptology och en klumpig äventyrare sätta stopp för detta. (Text från netflix) Som ni vet så älskar jag 90-tals filmer och denna var riktigt bra även om den kunde vara lite seg sista timmen. Men helt klart sevärd. En äventyrlig film med spänning, action och komedi. Den finns på netflix.

Trailer👆

Detta är några filmer och serie som jag nyligen har kollat på. Under den senaste månaden förutom dessa filmer och serie så blir det även mycket youtube. Och nu när jag skriver klart detta inlägg kan jag säga att jag har börjat kolla på senaste säsongen av ”the handmaids tale” Men mer om den serien kommer i mitt nästa inlägg när jag berättar om vad jag senast sett.

Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Filmer & Serier Som Jag Har Sett

 1. Jag kände inte till Battle Royale sedan tidigare och inser just att jag missat något stort. Så tack för tipset! Och tack för att du delar med dig av dina tankar kring både The Haunting of Bly Manor och The Mummy. Jag tycker serien och filmen är fantastiskt bra, två inspirationskällor för mig.

  Gillad av 1 person

  • Vad kul att jag kunde tipsa om en film som du aldrig har hört om innan! Ja the haunting of bly manor var verkligen bra och jag gillade the mummy mer nu i vuxen ålder faktiskt 🙂

   Gilla

 2. Massa bra serietopps i dessa tider är helt perfekt, jag tror inte att jag sett nån av dem alls faktiskt men garanterat att jag kommer spara nån av dem som ett bra förslag. Vi har kört en del serier och både jag och mannen inte minst nu i jul när vi varit sjuka

  Gillad av 1 person

 3. Kul att läsa om filmer & serier som du har sett 😊. Den första & sista fånga mitt intresse. Så det ska bli kul att läsa om sista filmen i ditt nästa inlägg 😊.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 4. Har inte sett de den första filmen men ska kolla upp den. Den serien har jag inte alls kollat på men har hört att säsong ett ska vara väldigt bra. Sista filmen älskar jag då den är en gammal klassiker kan man lugnt säga. Det finns en ny version av the mummy som kom 2017 med tom cruise. Har du inte sett den kan jag rekommendera dig att se den då jag tycker den också är väldigt bra.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s