Två Dagar Av Studier

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, veckan har börjat med en hel del studier. Satt en lång stund igår och gjorde klart uppdraget idag. Det har varit lite stressigt då jag har lagt ner mer tid på romanen för kursen men jag är nöjd med det jag skickade in och det känns bra. Nu i eftermiddags när jag hade pluggat klart så städade jag lite och tog hand om disken. Men nu finns det ju disk igen då jag har ätit middag😂 Det känns skönt att ha haft hela eftermiddagen och nu kvällen. Då jag lätt kan skjuta upp saker.
Imorgon ska jag nog ta en pluggfri dag tror jag. Har varit igång nu en hel del både med att läsa en bok som jag nu är klar med. (recension kommer) Och sedan några timmar igår och idag. Så en pluggfri dag får det bli och det känns ju extra bra när man är nöjd med det man har skickat in. Imorgon ska jag svänga förbi farmor på en fika och det känns bra då jag nu har fått in det jag skulle. Så blir mysigt med fika och hundmys.

Annars då. Läsningen går bra, just nu läser jag en E bok som är på 136 sidor. Det är alltså en barnbok som är skriven av Malin V Olsson. Har läst hälften och den är bra. Den finns där E böcker finns. Och innan jag avrundar så tänker jag slänga ut en fråga. Nu när jag läser Engelska 5 är jag sugen på att prova skriva engelska på bloggen. Då får jag ju som sagt öva för datorn autocorrectar ju inte som på mobilen. Sedan har jag ju läsare redan från bla USA. Men jag vill samtidigt inte förlora er från Sverige. Jag tänker att jag provar med ett inlägg i veckan/månaden på engelska.

Så här ser E boken ut som jag just nu läser

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Två Dagar Av Studier

 1. Klart att du ska öva din engelska på din blogg! Engelska är ju trots allt ett språk som vi alla har fått läsa sedan lågstadiet. Om du bara tänker ett inlägg i veckan på engelska så är det ju lätt att hoppa över för den som tycker att det är jobbigt. Vad innebär Engelska 5?

  Gillad av 1 person

  • Jo jag tänker lite så att det är ju ändå ett språk vi har hört alla och jag tänker ju inte börja använda några akademiska ord så ett inlägg i veckan bör gå bra

   Gilla

 2. Engelska är toppen är träna mycket på och det är ett språk som vi nu och även än mer framåt kommer ha så extremt mycket nytta av. Vi går ju mer och mer mot att vara globala. Samt så bra att det kändes bra med uppgiften =D

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s