Migrän, Ny Bok & Studier

Hej!
Hur mår ni?
Här är det helt okej. Denna vecka har varit bra. Som vanligt så har jag studerat och jag ligger i fas än. Satt timmar idag och gjorde klart en uppgift. Har fortfarande två kvar att göra men det största fick jag gjort idag. Annars då. Hamnade med migrän igår vet inte vad det är men just nu är jag inne i en period där jag har migrän ofta. Misstänker att det kan vara stress.
Jag kom iaf ut igår lite grann var iväg och hämtade ett paket och så handlade jag lite då mjölken tog slut. Och mjölken är ju viktig då jag har mjölk i kaffet. 😉Men trots migränen så har jag haft en bra vecka.

Det här var boken jag var och hämtade på Ica igår. Hade köpt den av (bokugglor) på instagram Jag fastnade för den på en gång och när jag läste om den lite snabbt och den innehöll vampyrer så skulle jag ha den. Jag har alltid sedan jag var tonåring och började läsa mer dragits till böcker om vampyrer. Första boken eller serie om vampyrer var Vampire academy av Richelle Mead som jag läste som tonåring och sedan dess har jag varit fast vid vampyrer.
Så veckan har innehållit studier, ny bok och lite migrän. Och nu är det fredag och ikväll ska det bara bli en lugn kväll. Tänkte sätta mig och läsa lite i min bok som jag håller på med. En novellsamling med noveller om vampyrer, och så kanske lite ost & kex till. Hur har eran vecka varit?

Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

13 reaktioner till “Migrän, Ny Bok & Studier

  1. Åh, alltid härligt med en ny bok och titeln tilltalade mig så får nog läsa på och se vad det är för en bok.
    Trist med migrän men som du säger så kan det bero på stress. Hoppas det blir bättre kommande vecka

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: