Det Var Ett Tag Sedan

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tomt och tyst från mig. Jag vet inte riktigt vad som har hänt men livet kom emellan eller om det var studierna. Men denna period är jag mer i fas med uppgifterna nu och inte lika stressad. Förutom studierna så har jag hunnit läsa ut två böcker som jag har få påbörjade ett tag men ni vet studierna. Så en ljudbok är jag klar med ”Djupgraven” av Camilla Sten och Viveca Sten. Jag ville ha något lättsamt att lyssna på och då blev det djupgraven av mor och dotter sten. Helt okej bok men föredrar Camillas böcker tror jag. Inte läst eller lyssnat på något av Viveca Sten. Men detta är iaf ljudboken som jag nu har lyssnat klart på.

Den pågående ljudboken jag lyssnar på nu är ”i survived: I married a man, then he tried to kill me.

Den fysiska boken jag är klar med är en bok jag har haft i min bokhylla i några år och nu är jag som sagt klar med den. Boken heter ”Alice och flugan” Ni som följer mitt bokkonto på instagram vet ju att jag har lagt ut vad jag tyckte om böckerna.

Originaltitel ”Alice and the fly” written by James Rice.
I denna får man följa Greg som som bor i ett hem med sin syster och mamma & pappa. Man märker ganska tidigt att det är något speciellt med Greg. Ju längre in i boken ju mer får man reda på vad det är som är speciellt med honom. Boken är mörk, men också väldigt seg vilket gjorde att det inte blev en bra läsning.
Så förutom plugg så har det ändå blivit lite läst. Och det känns skönt att få läsa böcker som har stått i bokhyllan länge. Igår gjorde jag även en liten rensning i bokhyllan på böcker jag inte kommer läsa igen. Kanske är det i år jag kommer läsa hyllvärmare. Alltså böcker som stått länge i bokhyllan.

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Det Var Ett Tag Sedan

 1. Vi alla tar våra pausar, inget att be om ursäkt för 🙂 Just nu klarar jag bara av lättsamma böcker, då det är det ända som går in 🙂

  Gilla

 2. Ja alla har vi perioder när tiden inte finns för bloggen, jag har hafrflera dippar under sista halvåret men har hållit mig activ på instagram ändå, men nu är jag äntligen igång ordentligt igen. En seg bok är ju verkligen segt men bra att du tipsar.

  Gillad av 1 person

 3. Skämsböcker, jag kallar dom för det. Dom där böckerna som jag velat läsa men som bara blir stående i bokhyllan.
  Vi kanske ska satsa på att läsa dom böckerna i år?

  Gillad av 1 person

 4. Jag kommer ALDRIG slänga böcker.. :p Jag vill ha ett helt bibliotek, sparar böcker. Lånar inte utan köper alla jag vill läsa. 🙂 Älskar det! Men, kul att du tipsar om böcker du gillar! 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Det är visa saker som går före allt det roliga. Det är studier, jobb & barn.
  Ibland får man lägga andra saker åt sidan. För annat är viktigare just då. Det är helt Okej 🤗.

  Skönt att du har fått ta del av böcker i alla fall. Låter som det är din grej att fylla på med energi & fly in i en värd & inte behöva tänka på något annat.

  Vivica Sten är en författare jag vill lyssna på någon gång. Eller Camilla. Kul att dem har gjort en bok ihop 🙂.
  Skönt att rensa ibland åxå.

  Ta hand om dig🤗❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s