En Hundpromenad I Solen

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det måndag och annandag påsk fast jag tycker det känns som vilken dag som helst. Eftersom jag var så trött i helgen så blev det inget påskfirande direkt men idag trots att jag sov dåligt så var och kände jag mig piggare. Så jag gick hem till farmor och farfar och så gick jag och farmor ut med deras hund, det var så mysigt och jätteskönt i solen. Är verkligen glad att jag kom ut nu lite grann och fick lite friskluft. Är dock väldigt trött nu men då lär jag sova gott inatt.😴😊

Efter promenaden så satt vi ute och fikade och tycker kaffe smakar så gott när man är utomhus. Vi hade trevligt och nu håller ögonen gå i kors på mig. Jag tycker om att vara social men oj vad trött jag blir efteråt. Men tror det var bra att jag kom ut lite. Både friskluft och solen gör så mycket. Och jag tycker om att gå hundpromenader det är så mysigt.
Resten av dagen nu blir lugn, ska äta lite middag snart och så får vi väl se sedan om jag orkar hålla ögonen öppna 😂Men jag är helt klart nöjd med helgen. Och jag är som sagt glad att jag tog mig ut trots att jag sover dåligt just nu. Tror nog kanske att det var detta jag behövde. Men ibland är man ju bekväm av sig. Det kanske inte låter så mycket att gå promenad och fika utomhus men jag kan verkligen uppskatta detta. Och jag är en sån person som verkligen uppskattar det lilla, även om det är kul att göra stora saker ibland också. Hoppas att eran vecka har börjat bra, nu ska jag få i mig lite middag här

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”En Hundpromenad I Solen

 1. Ja så är det ju, frisk luft gör en verkligen gott. Så välbehövligt speciellt om man inte mått bra, men lite frisk luft och sol gör så gott, inte minst att rasta hundarna lite. Tyckte det var så härligt med en extra dag ledigt, behövde verkligen det, skulle behöva ett par dagar till dessutom.

  Gillad av 1 person

 2. Härligt med promenad. Själv mår jag bra och har besökt min bästa vän hos sig idag. Det där att bli trött efter att ha varit social känner jag så igen. Själv så drack jag frapino igår på espresso house.

  Gillad av 1 person

 3. Tråkigt att sömnen vacklar. För oss är ju den viktig. Då det är den som vi får energi ifrån. Skönt att komma ut i det fina vädret med sällskap av farmor & farfar med deras hund.
  Jag förstår varför du blir trött efter promenad & fika. Det är för att kroppen inte är van vid solen än. Det tar energi att vara trevlig & vara sällskaplig. Man ska tänka på vad man ska säga, det händer saker runt om m.m.

  Hoppas att du åt en god middag.

  Ta hand om dig🌷

  Gillad av 1 person

 4. Frisk luft skadar aldrig 🙂 Var supertrött efter jobbet igår, men tog mig ändå ut till en sjö i närheten. Tog en fika och sen åkte jag hem. Däremot la jag mig halv sex…

  Gillad av 1 person

  • Vad duktig du var som tog dig ut trots att du var trött. Jag förstår dig jag är supertrött nu ikväll. Får se hur länge jag håller mig vaken

   Gilla

 5. Det låter som att du haft en bra påskhelg. Jag tycker också om att vara social men blir precis som du trött av det. Så mysigt det låter att vara ute på hundpromenad i solen. Jag gillar ju inte kaffe men tycker att allt smakar bättre utomhus.

  Gillad av 1 person

  • En lagom dos av de sociala tycker jag är bra. Då hinner jag aldrig bli helt slut. Håller med dig oavsett vad man äter så smakar det mycket godare utomhus 😍

   Gilla

  • För mig med, räcker med två timmar sedan är mitt sociala batteri slut och jag behöver vila. Det tar sån energi. Även om jag uppskattar tiden tillsammans med farmor och farfar 🙂

   Gilla

 6. Frisk luft och hundpromenader är verkligen bra för både kropp och själ. 🙂 Jag förstår dig helt, jag blir numera också alldeles slut av att vara social och träffa människor. Så var jag inte förr.

  Gillad av 1 person

  • Nej jag har alltid blivit lite trött av att umgås med folk även om jag såklart tycker det är trevligt. Men du har rätt friskluft och hundpromenad är aldrig fel 😍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s