Tisdagstrion På Onsdag- Igen

Hej!
Hur mår ni?
Här är det faktiskt bra, nu äntligen idag vaknade jag utvilad och kände att jag hade energi. Det var ju ett tag sedan så det känns otroligt skönt. Så nu har jag pluggat och nu ligger jag i fas. Vilket känns otroligt skönt då det har varit rätt mycket. Men känner mig inte stressad. Kan även berätta att mitt uppdrag som jag skickade in innan påsken fick bra respons. Så jag är så glad.
Men annars då. Jo jag pluggar på här hemma och nu nät jag är i fas med mitt studerande så känner jag ett lugn. Igår blev det pannkakor här hemma till middag. Vi äter inte det så ofta så det var riktigt gott. Jag brukar ha nutella och glass. (vaniljglass). Men nu till något roligare då jag brukar vara med i tisdagstrion som Ugglan & boken har skapat. Och denna vecka är det Tre- Antingen trilogier, i handling- på omslaget osv.

Vi börjar med Tidssystrarna som är 3 delen och sista delen i en Trilogi av Linda Andersson. Jag kan varmt rekommendera hennes trilogi och första delen finns även som ljudbok nu. 😉 Bok 3 är även min favorit av alla 3 böcker.

En serie jag måste prata om är ju James Bowens böcker om katten Bob. Jag älskar dessa böcker och jul med Bob är den 3 boken och jag kan rekommendera. Så varma och kärleksfulla. Djur är verkligen härliga.

Jag har ju tipsat förut om Chris Carters böcker och det gör jag så gärna igen detta är 3 delen i serien om Robert Hunter- Gillar man mörka deckare och thrillers så är denna att rekommendera- På svenska heter boken ”Nattjägaren”

Så här har vi tre böcker som är 3 delen i en serie och jag kan varmt rekommendera alla. Resten av dagen vad jag ska göra får vi se. Läsa lite i ”star of the sea” har läst mer än hälften nu så ska försöka bli klar med den eller fortsätta med min andra ljudbok. Vi får se. Men känns så skönt att ha kommit ikapp med mitt studerande.

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Tisdagstrion På Onsdag- Igen

 1. Vad skönt att du vakna med energi 😃👍. Skönt åxå att du ligger i fas med ditt pluggande. Kul att du fick bra respons på det du lämna in 👏🏻😀.

  Pannkakor äter vi typ aldrig här. Hellre gör vi tjockpannkaka här med fläsk i. Går smidigare. Mindre jobb. Men äter jag pannkakor så vill jag ha grädde med äppelmos på 😋.

  Tack för tipsen om böckerna 🙏🏻.

  Ha det så bra! 🌷

  Gillad av 1 person

 2. Det låter härligt att vara i fas med pluggandet och kunna känna sig riktigt lugn trots att det är mycket. Tack för boktipsen! Jul med katten Bob ser ut att vara en riktigt mysig bok. Jag älskar både julen och katter😄

  Gillad av 1 person

  • Ja det är verkligen skönt att inte vara stressad över det. Då tror jag verkligen att Jul med Bob kan passa dig och även de andra två böckerna om Bob. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s