Har Haft En Bra Helg

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det söndag kväll och min helg har varit riktigt bra. Har både fått tagit det lugnt samt nu idag på eftermiddagen varit på en promenad med en vän. Det var kallt trots att solen kom fram men då sover jag gått inatt. Det roliga var att jag och E träffades förra året och tog en hundpromenad och efter det så hördes vi inte av, jag tänkte att vi kanske inte klickade. Men sedan hörde hon av sig och nu idag tog vi en promenad. Vilket var väldigt trevligt . Jag tycker om att gå promenader men det blir ju lättare att ta sig ut med sällskap. Så jag har även hunnit få lite sol på mig vilket var trevligt. Såg först lite mörkt ut men solen bröt upp.
Jag använder appen ”gofriendly” Det är ingen dejtingapp utan, en app för tjejer att träffa tjejkompisar. Jag har haft en bra dag och kommer sova gott inatt. Och ja jag kan rekommendera gofriendly. Men jag vill klargöra att det är en app för tjejer för att få kompisar. Ingen dejtingapp.

Igår var det också en lugn dag. Då valde jag att bara vara hemma och ta det lugnt. Var dock och handlade på eftermiddagen men annars var lördagen väldigt stillsam. På kvällen blev det pizza till middag då ingen orkade laga mat och jag var hungrig. På kvällen kollade jag även på en dokumentär som jag nu så här i efterhand är rätt säker på att jag redan har sett en gång.

Gårdagens mat😍

Så min helg har bestått av vila och lite umgänge. Perfekt för mig som tycker om att vara hemma men ändå vill vara social (introverta jag 😂) Nejdå jag värdersätter dock egentid- Egentid för mig är när jag läser och sambon spelar tex. Vissa människor får energi av att vara med folk och jag behöver vara för mig själv för att samla energi.
Pizzan är och var jättegod jag har börjat äta jalapenos och det är så gott. Och igår var jag sugen på denna 😍Jag älskar stark mat även om min mage kanske tycker det blir för mycket ibland haha. Hur har eran helg varit?

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Har Haft En Bra Helg

 1. Vad kul att ni kom ut tillsammans och promenerade, det är ju rätt härligt vårväder. Man behöver lugna helger, det hade jag egentligen behövt med men helgen vara allt annat än lugn tyvärr, men så gott med pizza, det blir det nog här i morgon.

  Gillad av 1 person

  • Ja jag tycker det är en bra app även om det oftast inte händer något, men när man väl hittar en person som man klickar med så är det kul- Det är ju inte lätt att få vänner nu i vuxen ålder 🙂

   Gilla

 2. Åh är du nöjd med gofriendly? Jag laddade ner det förra året men aldrig vågat mig på det. Men låter ju verkligen som ett bra sätt att kunna bryta ensamheten och hitta lite vänner. Skönt att du haft en härlig helg❤️

  Gillad av 1 person

  • Ja jag är nöjd med gofriendly även om det oftast inte händer så mycket i appen. Men jag kan rekommendera den om man ger det lite tålamod bara 🙂

   Gilla

 3. Vad kul med en promenad tillsammans, det är ett väldigt bra sätt att umgås tycker jag och så får man lite motion på köpet. Jag värdesätter också egentid men kan tycka att vissa sociala sammanhang också ger en energiboost.

  Gillad av 1 person

  • Absolut sociala sammanhang är trevliga och värdefulla och ibland får även jag en energiboost av att vara social. Jag värdesätter båda 🙂

   Gilla

 4. Låter som att du har haft en härlig helg.
  Vilken bra app! Det är svårare att hitta vänner när man är vuxen och det väl det skaparen av appen har insett.

  Gillad av 1 person

 5. Trevligt att gå ut & med en vän. Ja, på söndagen sprack det ju faktiskt upp & solen visa sig.
  Jag är som du. Samlar energi igenom att ha egentid. Vila, se film/serie, lyssna på bok. Att träffa folk tar energi för mig. Men av visa människor så ge dem energi mig. Men det är få. Tur att alla är olika.

  Gott med pizza. Skön helg du har haft.
  Jag har med haft en Ganska lugn helg. Var ute & åkte lite bil i lördags & gjorde en äpplekaka. Söndag hemma fix. Tvätta & så 😊

  Ha det så bra🌷

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s