Svar Från Frågestunden

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag är riktigt avslappnad och trött då jag har varit på massage idag, det var verkligen välbehövligt visst, det kostar ju lite men för mig är det väldigt viktigt då jag är så stel i axlar och nacke. Så ska försöka ta det lite oftare än vad jag gör just nu. Men annars så har veckan varit ganska produktiv. Imorgon blir det sovmorgon då jag inte har något inplanerat vilket jag har haft nu de senaste dagarna.
Men nu, nu till mina svar på frågestunden. Jag har inte glömt bort den 😉

Christel frågade:
Om du skulle kunna jobba med vad som helst, vad skulle ditt drömjobb vara? Mitt drömjobb är att en dag få skriva böcker eller noveller. Jag har alltid haft författardrömmar sedan barn. Annars bibliotekarie. Men författare är drömmen. Den absoluta drömmen vore att kombinera bloggen och youtube med mitt skrivande. Jag har en novell jag har skrivit som jag än inte har redigerat pga studier och tid.
Hur ser en riktigt bra dag ut för dig? Det skulle vara att först vara hemma en stund med en bok eller serie sedan gå en promenad med någon antingen en vän/farmor/sambon om det är fint väder. Eller så skulle en perfekt dag vara en dag där jag bara läser i soffan.
Vad skulle du göra om du var osynlig för en dag? Jag skulle ta flyget och resa till ett land- vet inte vilket. Men tänker att är jag osynlig så syns jag ju inte vid passkontrollen och kan lätt gå på ett flygplan.

Jessica frågade:
Har du något att se framemot under vår/sommar? Jag såg fram emot massagen som jag var på idag annars så har jag inte så mycket planerat inför vår och sommar. Tycker det känns så långt kvar även om vi går in i maj nästa vecka.
Kör du maskiner på gymmet? Kan du inte ta en bild & lägga in här på din blogg när du sitter i en maskin? Ja jag kör maskiner. Det skulle jag absolut kunna göra nån gång.

Madeleine frågade: Hur många kurser är det tänkt att du ska plugga? Mitt första mål är att få en gymnasieexamen då jag behöver det för att plugga vidare. Då jag gick gymnasiesärskolan. Men jag skulle vilja utbilda mig till medicinskt sekreterare. Men då behöver jag först en gymnasieexamen.

Jenny frågade: Vart ser du dig själv om 5 år? Då har jag och min sambo flyttat till en större lägenhet. Jag har min gymnasieexamen. Jag skriver förhoppningsvis mer än vad jag gör nu. Gett ut några noveller och skriver på min bok. Jag skulle vilja skriva deckare eller skräck. Kolla mitt svar ovanför för att se vad jag skulle vilja plugga till. Jag står på egna ben och har ingen godeman.

Corkystyle frågade: Vad ska en bok innehålla för att du ska bli nyfiken att läsa den? Hmm bra fråga. Jag skulle säga att det ska innehålla mord då jag gillar deckare och gärna lite mysterier. Men mycket beror också på omslaget. Om omslaget tilltalar mig kan jag också plocka upp en bok. En bok får gärna innehålla spöken/häxor eller vampyrer också.

Tack för alla frågor! Jag har inte svarat på alla för vissa utav er har ställt samma fråga eller en ungefär samma fråga så kolla på mina svar. Flera utav er frågade om mina mål med studierna och svaren finns. Tack alla som ställde frågor. Några var verkligen några jag fick fundera på. Detta var roligt så detta får vi göra om.

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Svar Från Frågestunden

 1. Vad roligt att läsa dina svar på frågorna. Då fick jag lite svar på saker jag funderat över men inte frågat. När jag var barn ville jag också bli författare, nu nöjer jag mig med att skriva på bloggen. Jag tror absolut att du kommer att nå ditt mål om en gymnasieexamen.

  Gillad av 1 person

  • Det är bara att fråga om du undrar något så svarar jag så fort jag har tid. Men kul att du har fått lite svar på det du har undrat över 🙂

   Gilla

 2. Ååå så skönt med massage. Skulle jag med behöva gå på 😊. Mmm det brukar man bli slö av. Men det är skönt.

  Kul att läsa dina svar på våra läsares frågor. Då vi får lära känna dig mer.
  Vad kul att du skulle kunna tänka dig att fota dig när du sitter en maskin på gymmet 😃. Jag tycker det är intressant att se hur andra människor som har funktionsnedsättning gör 🙂.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 3. Så roligt att läsa dina svar på frågorna. Själv mår jag bra och är just nu på radion. Är sista arbetsdagen denna vecka, vilket känns skönt. Jag tror definitivt att du kommer klara din gymnasieexamen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s