Hemmagjord Pizza & Studier

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst nu i ett par dagar, jag har inte gjort så mycket nu under helgen. Det har mest varit en lugn helg som har bestått i studier, och läsning. Jag försöker plugga lite varje dag just för att inte hamna efter. Jag har nu lyckats hålla en jämn takt och känner mig rätt lugn. Det var ett tag sedan jag kände mig i fas med mina studier. Så jag försöker att inte halka efter. Jag har så lätt att skjuta upp saker, även om jag vet mycket väl att jag borde göra det.
Så helgen har varit bra och igår kväll blev det hemmagjord pizza och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med pizzan. Blev med svamp, skinka och ost. Riktigt gott. 😍

Vad det gäller läsningen just nu så läser jag och Marica (frökenrödlök) en bok tillsammans. Har läst hälften av den så det känns bra. Har läst den nu under helgen. Vi läser Kristina Appelqvist: Flickan framför muren. När det gäller min ljudbok så lyssnar jag på spegelmannen av Lars Kepler. Båda böckerna är riktigt bra. Jag älskar serien om Joona Linna och det bästa av allt är ju att del 9 kommer i oktober. 😍Så för att summera min helg har den varit lugn och skön. Hunnit studera samt läsa lite. Det är skönt att vara i fas med studierna för då är jag mindre stressad samt att jag hinner göra annat än att bara studera. Det här med att prokastinera är och kan jag vara väldigt duktig på, det gäller det mesta. Men nu försöker jag göra saker istället för att skjuta upp dem även om det inte alltid är så kul. Det bästa med det är att det blir mindre stressigt då.
Hur har eran helg varit?

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Hemmagjord Pizza & Studier

 1. Tycker det låter som en riktigt bra helg! Skönt att du är i fas med studierna. Tycker det är en bra strategi att göra lite varje dag. Älskar hemgjord pizza men barnen föredrar köpt.

  Gillad av 1 person

  • Jag älskar också hemmagjord pizza det är så gott, men köpt från en pizzeria kan också vara väldigt gott så vet inte riktigt vad jag föredrar

   Gilla

 2. Min helg har varit väldigt bra. På fredagen var vi på boendet ut till Öregrund. Här mår man bra efter att ha haft en lugn helg. Hemmagjord pizza som är så gott men gillar själv inte svamp. Har själv lyssnat på några av böcker om Joona Linna och tycker de jag lyssnat på har varit väldigt bra.

  Gillad av 1 person

 3. Skönt med ett par lugnare dagar, ibland är det bra att låta bloggen vila lite och även ens sinne, så man får ta igen sig och får inspiration. Toppen att försöka plugga konternuerligt så det blir en lagom mängd och inte stressar en. Nu jobbar jag ju och driver eget, och har småbarn – men skulle ändå om man drog ner på något annat så gärna pluggat något igen

  Gillad av 1 person

 4. Vad skönt att du är i fas med studierna 😊. Men att du pluggar lite varje dag. Bra strategi 👍.
  Jag skjuter med upp saker. Inte bra.
  Skönt att ha en lugna helg. Läsa & plugga.

  Gott med hemma gjord pizza 🍕.

  Ha en fin dag! 🌷

  Gillad av 1 person

  • Ja jag tycker det är skönt att vara lite mer i fas. Jag vet hur det är. Jag har så lätt att skjuta upp saker och då inte bara studier 😊

   Gilla

 5. Bra att du försöker att få till en rutin så du inte skjuter pluggandet framför dig. Jag är mästare på att ”ta det senare” och det skulle nog krävas ytterligare 45 år för att lära mig att få till en rutin. haha
  Min helg var bra, lugn och solig.
  Pizzan såg riktigt god ut!

  Gillad av 1 person

  • Ja, jag är ju fortfarande väldigt duktig på att skjuta på saker och då gäller det inte bara studier. Men jag försöker iaf. Ja pizzan var så god 😍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s