En Lång Tisdag & Tisdagstrion

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, är dock lite trött, dagen började tidigt för mig. Gick upp halv 8 (tidigt för mig) Men hade då redan legat vaken sen klockan 6, så varit vaken länge idag. Men jag åkte in till Västerås på undersökning. Väl där så har jag kommit en timme försent. På kallelsen stod det att jag skulle vara där 8 men på sms påminnelsen stod klockan 9. Men efter mycket om och men fick jag göra mina undersökningar och ta alla blodprov. Passade även på att ta sköldkörtelprovet då. Har inte haft tid, har varit så mycket så orken har inte funnits men nu är även det tagit.
Jag trodde jag skulle vara hemma runt 11 men hemma sedan 12:45. Trots missförstånd känns det skönt att jag fick så mycket gjort. Och att jag inte behöver få en ny tid. Nu har jag nyligen vilat middag och resten av dagen blir lugn. Fortfarande lite trött. Sov inte så bra inatt. Har svårt att slappna av när jag ställt klockan. Men nu till tisdagstrion.

Vill ni också vara med så hittar ni alla utmaningar HÄR. Veckans utmaning är: Maj- En bok på varje bokstav i månadens namn.

Jag fuskar lite. Det ska ju börja på M och boken har M på omslaget samt att författarens namn börjar på M så jag ser det som godkänt. Och jag kan varmt rekommendera denna och även ljudboken. Älskade denna som ljudbok. Uppläsaren är riktigt bra.

Av skuggor märkt är en riktigt bra bok om man gillar lite mysdeckare- Agatha Christie stuk.

Jag försvinner i mörkret lyssnade jag på för något år sedan och tyckte väldigt mycket om. Gillar man true crime rekommenderar jag denna.
Så då lyckades jag ändå få ihop några böcker med bokstäverna i MAJ. Nu ska jag ta det lugnt. Vi får se om det blir en tidig kväll ikväll.

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”En Lång Tisdag & Tisdagstrion

 1. Ojdå, det var ju trots allt inte ditt fel att du kom för sent då, om det var dem som skrivit fel i smset! Skönt att du fick komma in och ta proverna ändå.

  Tack för alla boktipsen!

  Gillad av 1 person

 2. Trist när de skickar ut olika info och man kommer sent. Skönt att du ändå fick göra dina undersökning, det var ju trots allt inte ditt fel. Jag sover alltid som bäst när jag inte ställt klockan då det är så skönt att vakna av sig själv.

  Gillad av 1 person

 3. Vad bra att du fick göra dina undersökningar ändå. Tycker ju inte att det var ditt fel att det blev fel. Jag tycker det är bra med smspåminnelser men det är ju under förutsättning att det står rätt tid i påminnelsen. Låter som spännande böcker du tipsar om. Jag har alltid gillat Agatha Christie så den boken som är i hennes stuk skulle jag säkert gilla. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Nej min hjärtläkare som jag skulle träffa sa det att det inte var mitt fel utan deras. Men ja jag gillar också smspåminnelser men då att det står rätt tid 😃

   Gilla

 4. Oj, vilken tur att du fick göra det du skulle ändå ☺️ jag skulle antagligen ha sprungit därifrån för jag har så svårt för sånt, gillar dock inte sjukhus osv alls så..

  Gillad av 1 person

 5. Vad drygt att komma så sent. Nästa gång ringer du & dubbelkollar 🙂.
  Så bra att dem kunde ta dina prover ändå. Vad är det för prover & varför?
  Mm man blir trött av att åka iväg & dessutom strular. Skönt med en lugn dag 🙂.

  Kul med bloggutmaning 😊

  Ha en fin dag! 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s