Nyklippt & Läsning

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har precis kommit från en dusch. Så härlig känsla att vara nyduschad. Som rubriken säger så är det så att jag igår klippte mig. Japp nu har jag inte lika långt hår längre. Och nu när sommaren är här känns det skönt.

Detta är före och ja det var väldigt långt. Jag hade inte klippt mig på väldigt länge så det var dags. Insåg då att tiden går så fort. Här kommer efter

Från igår

Nu är det ju inte lika fint stylat då jag är nyduschad men var så skönt att det nu ikväll gick så fort att kamma igenom håret. Kan säga att jag hade tröttnat lite på det långa. Alltid älskat att ha långt hår men nu är de skönt att det är lite kortare. Och eftersom jag denna gång valde att klippa mig hos en elev som går frisörutbildning så blev det lite billigare, klippning kostar ju lite. Och säga vad man vill om det men jag är riktigt nöjd med hur hon klippte mig så det var det värt. Det kommer bli en bra frisör av henne. Och det är ju även bra för henne att få klippa och öva. Win win.

Annars så har jag de senaste dagarna varit i telefonköer. Och det är ju inte riktigt min favoritsyssla men börjar få lite mer kött på benen. Men Madeleine frågade för ett tag sedan om jag läser något fysiskt också. Och jodå det gör jag men nu blir det inte lika mycket då jag inte alltid har energi eller tid. Och sedan läser jag inte lika fort som när jag var tonåring. Men just nu läser jag sista delen i korpringarna av Siri Pettersen som heter Kraften och läst halva nu. Det är en tjock bok. Och nu resten av kvällen så ska jag läsa lite mer i den har jag tänkt. Hunnit läsa lite idag mellan samtalen.

Nu innan jag avrundar så tänkte jag dela med mig av min senaste video från youtube. Kolla gärna in den det skulle verkligen betyda mycket

👆

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Nyklippt & Läsning

 1. Det är så skönt att klippa sig. Älskar att gå till frissan 🥰! Skulle vilja göra det oftare. Men som sagt. Det kostar.
  Oj 😮vad långt hår du hade & vad kort håret blev 😃. Var det någon du kände som klippte dig? Jag har klippt mig hos några elever. Dem är duktiga.

  Bra att både lyssna & läsa böcker. Så man inte tappar läsandet.

  Ta hand om dig & ha det så fint🌸

  Gillad av 1 person

  • Ja det var verkligen långt innan, så det var skönt att få det kortare nu. Nej det var ingen jag kände som klippte mig, men tjejen var jättetrevlig och duktig 🙂

   Gilla

 2. Men oj så fint det blev, passar dig superbra! Jag hade också väldigt långt hår innan & klippte mig men blev inte alls så bra som ditt 🤗 Ska absolut kika in din video!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Ja det är fint med långt hår men jag tröttnade tillslut så det är skönt att ha lite kortare nu. Hoppas du blir nöjd nästa gång du går till frisören. Det är så viktigt 🙂

   Gilla

 3. Det blev ju fint, skönt att få komma till frisören. Det hade jag också behövt, inte varit där på nästan ett år då jag varit gravid. Haha 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Oj vad långt hår du hade innan. Ja, det blir skönt inför sommaren när det är varmt att ha lite kortare hår. Så bra att kunna klippa sig hos elev. Jag håller med om win-win för båda. I sommar ska jag läsa iallafall en bok. Det var alldeles för länge sedan sist nu känner jag. Kommer knappt ihåg längre vilka böcker jag har i bokhyllan som jag inte har läst….

  Gillad av 1 person

  • Ja, jag hade verkligen långt hår så det var skönt att få klippa av det lite, ellerhur tyckte eleven var jätteduktig. Så hoppas hon är kvar där när jag behöver klippa mig igen 😀 Vad ska du läsa för bok i sommar?

   Gilla

 5. Så fin du blev i håret. Känner igen det där att håret ibland blir för långt innan man går och klipper det. Jag brukar också gå till en lärling och få rabatt. Jag har alltid varit nöjd och inget slår känslan i håret efter man varit till frisör.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s