Beställt Sommarkläder

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är fredag och nu när jag skriver detta så är solen framme men tidigare idag så både regnade det och åskade. Men det var över ganska snabbt. Men istället för att gå och träna i regnet så fick jag för mig att jag skulle prova mina jeans. Och det verkar som jag får köpa nya till hösten. Jag var smalare när jag och sambon träffades och nu har jag inte samma storlek längre. Jag är dock glad att jag inte är lika smal som då. Idag är jag nöjd med min kropp.

Vill absolut inte trigga någon: Jag pratar bara utifrån min kropp och vill inte trigga någon. Vi är alla vackra😍

Men jag har beställt lite sommarkläder. Två par cykelbyxor och ett par jeansshorts från HM idag så det lär komma nästa vecka. Men skönt ändå att rensa lite bland mina byxor. Visar kläderna när de kommer. Och jag föredrar att beställa hem kläder och prova de hemma än att prova dem i affären. Känns enklast så när man sitter i rullstol tycker jag. Men skönt med lite nya sommarkläder.

Foto av Karolina Grabowska pu00e5 Pexels.com

Men för helgen har jag inga planer utan det blir en lugn helg. Och ikväll till middag tänker jag laga stuvade makaroner och köttbullar. Var ett tag sedan vi åt det så det ska bli så gott. Älskar stuvade makaroner. 😍Man brukar kanske äta något lyxigare på fredagar men nu är jag sugen på denna maträtt så nu blir det så.
Sedan duscha då provning av kläder gjorde mig väldigt varm så duscha sedan. Hoppas ni får en lugn och skön helg och en bra fredagkväll. Nu ska jag avrunda här och börja med middagen, men kommer inte hända så mycket mer ikväll. Blir förmodligen lite läsning också. Trevlig helg

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Beställt Sommarkläder

 1. Så roligt att beställa lite nya fina sommarkläder. Piggar alltid upp när man får lite nytt i garderoben. Stuvade makaroner är en riktig favo särskilt om man gjort hemma gjorda köttbullar. Jag älskar husmanskost och det är ju så gott. Trevlig helg kram

  Gillad av 1 person

  • Ja och när man inte beställer kläder så ofta så är det kul när man får lite nytt. Ja hemmagjorda köttbullar är riktigt gott älskar det😊.

   Gilla

 2. Så fint att du känner dig nöjd med din kropp, det är väl inget du ska be om ursäkt för? Jag tycker nog det är lite jobbigt att åldras i kroppen och tycker därmed att det kanske inte är jätteroligt att köpa nya kläder alla gånger. 😅 Förr brukade jag älska klädshoppning, men coronatiden har också dödat intresset aningen. Numera lufsar jag runt i mjukiskläder mest hela dagarna. Dessförinnan brukade jag alltsomoftast klä upp mig i kavaj och sånt. Både cykelbyxor och jeansshorts låter som en bra laddning inför sommaren. Kul att du hittat kläder du gillar!

  Gillad av 1 person

  • Nej det jag mest tänkte på är ju den här kroppsidealen som oftast förr att man skulle vara smal. Men nu tycker jag att det har blivit lite bättre med det. Haha jag älskar att gå i mjukisbyxor eller leggings. 😊

   Gilla

 3. Lätt att lägga på sig ett par kilo då man träffar någon 🙂 Man äter det man vill och vilken veckodag det är spelar mindre roll. Roligt med lite nya kläder, piggar alltid upp tycker jag.

  Gillad av 1 person

  • Ja det är superbra att vara nöjd med sin kropp. Och det var kul att få hem lite nya kläder och att de även passade så behöver inte skicka tillbaka dem 😀

   Gilla

 4. Jag mår bra ska på bio idag. Jag har också beställt ett par cykelbyxor men från cubus och ska hämta de idag efter bion. Åt själv stuvade makaroner i veckan och det är ju så gott.

  Gillad av 1 person

 5. Det är bara bra här. Fint väder 😃. Ja, kom åskskur ⛈ här med i fredags. Sambo kilo 😉.
  Ja, jag har lagt på mig sen vi flytta in i huset 😊. Trevligt att beställa hem lite sommarkläder.

  Även om jag är sugen på något vardags mat & det är fredag. Så får den maten vänta till söndag. Därför jag vill ha lite godare mat till fredags middagen 😊

  Ta hand om dig & trevlig helg❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Haha jo men det är nog så att det är sambo kilon jag har lagt på mig 😀
   Alla är vi ju olika och vissa utav oss vill ju ha lite godare mat på fredagar. Alla gör vi som vi vill 🙂

   Gilla

 6. Klart att alla är vackra. . Men hälsan är väldigt viktig och det finns dem som dött pgrav övervikt. Det är viktigt o hålla koll på det. Såklart man ska va nöjd över sin kropp det är superviktigt. Det är inte det jag menar.

  Ex hälsan är ju mer viktigt för att man ska orka o må bra. Gick ner 13 kg förra året och kroppen orkar mera pgrav det. Men man behöver inte överdriva bara för att man ska se bra ut’. Utan träna för sin egen skull

  Gillad av 1 person

  • Nej jag förstår precis vad du menar och jag håller med. Hälsan är viktig och det är inte bra att vara överviktig. Men jag vet ju hur kropps idealen har varit men det börjar ju bli bättre med det. Förut visade de bara smala kroppar på reklamen. Det är liksom helt okej att vara lite ”rund” 🙂

   Gilla

 7. Jag håller med dig, alla kroppar är vackra❤️ Så kul att köpa lite nya kläder, ser fram emot att se inlägget sen när du visar 🤗 Såå gott med stuvade makaroner! Hoppas du fått en jättefin helg 😊

  Gillad av 1 person

 8. Roligt att beställa hem nya kläder, jag har beställt ganska mycket från SHEIN som jag väntar på. Förra beställningen var inte så mycket då det var för litet. 😄 kul att du vill visa det när det kommer 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s