Fredag & Helg!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det helt okej med mig. Jag tycker det är skönt att det är helg nu och att det är fredag. Idag har det varit en lugn dag. Men tog tag i att ringa ett samtal och nu har jag fått alla svar men ska bara fatta ett beslut. Jag känner mig rätt kluven. En del av mig börjar se mina begränsningar samt att jag ändå inte vill ge upp. Vi får se. Men tänker att jag får fundera lite över helgen. Om vi säger såhär jag börjar se en förändring och det är både läskigt och skönt. Men det är mina insikter om begränsningar, men samtidigt vill jag inte ge upp så lätt. Men förändring är bra också. Det sägs ju att bra saker kommer av förändring.
Annars så har jag varit ute och hämtat ett paket samt handlat- Var rätt skönt ute trodde jag skulle få gå i regn men den slapp jag. Vilket var skönt. Ändå skönt ute. När jag kom hem åt vi lite och nu håller vi på att laga mat. Eller ja sambon.

Jag ber om ursäkt för ugnen jag är väl medveten om att den behöver rengöras, men ni vet det här med tid och ork. Sedan tror jag inte att allas hem alltid är skinande rent. Och jag vill inte visa upp något som inte är sant.
Men ikväll iaf blir det fiskpaket med ris till middag. Vilket ska bli väldigt gott då det var ett tag sedan vi åt fisk så det ska bli gott. Resten av kvällen kommer nog bli lugn. Blir nog att läsa lite senare eller att lyssna på min ljudbok och spela lite samtidigt. Men ja det är skönt med helg och har inga planer direkt.
Hoppas ni får en fin helg!

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Fredag & Helg!

 1. Härligt med helg. Här är det också bra. Förändring är ofta bra , gäller bara att vänja sig. Men jag vet ju inte vad det handlar om. Fundera på vad som är bäst för dig.
  Pssst min ugn behöver också rengöras.
  Ha en fin helg kram

  Gillad av 1 person

 2. Att ta beslut kan vara svårt. Jag kan ha der väldigt jobbigt att fatta vissa beslut, jag kan dra ut på det in i det längsta. Men som du säger, förändringar kan vara nått gott.

  Gillad av 1 person

 3. Hehe, du ska se min ugn och mitt hem över huvudet taget. Det är kaos om man säger så… Tycker det är befriande på något sätt att se att andras hem inte är perfekta. Man ska inte tro så mycket på sociala medier…. Låter som du har ett jobbigt beslut du måste fatta. Hoppas du kommer fram till ett beslut som känns bra.

  Gillad av 1 person

  • Jag tycker också att det är skönt att se att andra också inte alltid har ett rent hem. Och nej man ska nog ta allt man ser på sociala medier med en nypa salt. 🙂

   Gilla

 4. Jag mår bra. Gick en promenad igår på ca 2.3km. Idag ska jag få besök av morsan och hennes man. De kommer ner från söderhamn där de bor. Vilket känns jätteroligt.

  Gilla

 5. Att fatta ett beslut som man tvekar på tycker jag är jobbigt. Jag kan inte bestämma mig. Nästan så att jag får skriva upp för & nackdelar. Men jag är säker på att du kommer fram till ett bra beslut.
  Ja, ibland kommer dem där begränsningarna upp till ytan. Men allt löser sig 🤗

  Vad var det i paketet? Gott med fisk 😋. Jag behöver med rengöra vår ugn. Folk har det mer ostädat i sina hem än vad dem visar upp på sociala medier.
  Vad du än gjorde så hoppas jag att du fick en trevlig kväll 😊🦋

  Gillad av 1 person

  • Det jag hade beställt var ett paket till min farmor som fyllde år i söndags. Det tror jag med att folk har mer ostädat än vad vi visar upp. Finns ju roligare saker att göra än att städa 🙂

   Gilla

 6. Ingens hem är skinande rent hel tiden. Det finns så mycket annat som är roligare än att städa. Beslut måste tas ibland för att man ska må bättre, även om de är jobbiga.

  Gillad av 1 person

 7. Jag hoppas du landar i ett beslut som känns bra oavsett vad det gäller❤️ Kul att hämta paket! Mitt hem är inte heller skinande rent haha, speciellt inte i perioder där man inte har ork 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s