Hittat Tillbaka Till Guided Meditation

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst nu, de senaste dagarna har varit lugna och sköna, det har inte hänt så mycket. Härom dagen fixade jag en del i köket samt lagade mat. Vilket var trevligt då jag tycker det är kul med matlagning oftast.
Men som rubriken säger så har jag även hittat tillbaka till min meditation. För några år sedan och redan när jag bodde hemma så körde jag meditation och speciellt Guided meditation när jag skulle sova. Och nu har jag äntligen hittat något som fungerar för mig. Vet inte hur länge jag har letat efter avsnitt eller meditation som fungerar eller som jag känner klickar för mig. För det finns massor på youtube. Har kollat där men inte riktigt känt att det var rätt. Men nu i veckan så kollade jag runt i min podcast app för jag har även använt mig meditation där. Men inte riktigt hittat något som känns rätt. Men nu har jag det.

Detta är en av de Guided meditations som jag kände fungerade direkt för mig när jag hittade den. Jag är så glad att jag har kommit tillbaka till min meditation. Jag har länge känt att jag har behövt meditera och har väl inte hittat rätt. Men nu äntligen. För mig fungerar meditation väldigt bra då jag får ett inre lugn och verkligen kan jobba med mig själv och släppa ångesten eller oron. Det är lite som när jag diskar då är jag också i nuet och tänker inte så mycket. Men meditation för mig fungerar när jag vill lugna mina katastroftankar som jag vet innerst inne aldrig skulle ske. Men låter man huvudet spinna så ja. Men jag jobbar verkligen på det att lyssna på magkänslan och min intuition. Det är ett jobb som måste göras varje dag. Men där är jag glad att jag har hittat träningen för det hjälper även det. Jag tror vi alla har den där rösten som säger det blir fel osv. Och jag har de senaste två åren verkligen jobbat med mig själv och denna röst. Och meditation och träning är verkligen två saker som fungerar för mig.

Foto av DTS VIDEOS pu00e5 Pexels.com

Så med detta sagt så ska jag nu gå till gymmet. Var där i måndags. Och nu avslutar vi veckan med lite träning. Det känns alltid bra efteråt både fysiskt och mentalt.
Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Hittat Tillbaka Till Guided Meditation

 1. När jag gick smärtrehab så fick vi testa meditation. Oftast somnar jag när jag ska meditera. Jag tyckte det var pinsamt tills en instruktör sa till mig att meditation är till för att stärka oss, få oss att gå in i ett lugn och ge oss det vår kropp behöver så att jag somnade var bara vad kroppen behövde allra mest.

  Gillad av 1 person

 2. Jag mår bra. Ska börja packa idag för att jag ska åka till morsan imorgon. Ska också städa lägenheten med personal idag. Jag själv har insett att meditation inte är något för mig men det är bra att du har hittat något som fungerar för dig.

  Gilla

 3. Vad kul att du har hittat meditation igen. Som funkar för dig 👍😀. Skulle med vilja göra det. Men samtidigt så har jag att lyssna på bok.
  Träning & meditation hör liksom samman 😊. Jag va med å träna igår fredag 💪. Det är speciellt att träna på fredagar tycker jag.

  Gillad av 1 person

 4. Det där med guidade meditationer hjälper mig också. Den har jag inte testat, men använder mig av de på youtube. Helt otroligt hur bra det hjälper. Så bra att slippa mediciner också vid de tillfällena.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s