Bus Med Hund & Fika

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är ny vecka och jag tycker nog den började bra. Natten till idag fick jag sova ut och det var väldigt skönt då jag somnade väldigt sent natten innan.
Men idag är det måndag och jag har varit och hälsat på hos farmor och farfar. Vilket var väldigt trevligt. Lekte en del med deras hund Zingo och såklart så bjöds det på kaffe. Trots att jag och farmor ibland inte tycker lika eller är oense ibland så har vi oftast trevligt. Och vilken relation är perfekt? Ingen. Jag vet inte hur många gånger hon har irriterat mig och jag har förmodligen irriterat henne. Vi har båda starka viljor.😂Men som sagt man kan inte tycka lika om allt. Och alla relationer har nog sina uppochner gångar.
Trevligt hade vi iaf. Och jag är glad att jag gick dit.

Denna lilla kille har så mycket spring i tassarna och älskar att leka. Så blev en hel del hund bus och hundmys blandat med lite fika och prat. En bra måndag tycker jag. Blev ingen träning idag men det gör inget. Är rätt nöjd med dagen.
Nu har jag nyligen ätit och resten av kvällen blir lugn. Det tar energi av mig att vara social även om jag såklart uppskattade tiden. Ska försöka läsa ut min bok ikväll, annars blir den utläst imorgon har inte mycket kvar. Imorgon blir det att tvätta så det är bara att ladda om batterierna.

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Bus Med Hund & Fika

 1. Här är det bra. Jag är i söderhamn hos min morsa och hennes man. Ska vara här till på söndag då de kommer skjutsa mig till Uppsala. Vilken otroligt gullig hund.

  Gillad av 1 person

 2. Hundar är så mysiga.. Vill så gärna ha en jag med, men min man vill inte det. Har förstått att relationen med din farmor går upp och ner, men känns ändå som ni är nära

  Gillad av 1 person

  • Jo våran relation har varit lite uppochner men tänker att så är nog de flesta relationerna. Men min farmor har alltid stått mig nära sedan barn 🙂

   Gilla

  • Jag håller med dig! Och trots att vi tycker olika så har min farmor alltid varit där. Det kan vara nyttigt att inte alltid ha samma åsikter 🙂

   Gilla

  • Det var jättemysigt! Nej jag tycker det är bra att man tycker olika för då kan man ju diskutera fram och tillbaka. Tror också att det är nyttigt 🙂

   Gilla

 3. Det kan vara lätt att irritera sig på de som står en närmst. Man känner dem för väl och jag tror att man vågar mer vara sig själv och därför blir det konflikter. Mysig dag du verkar ha haft hos farmor och farfar.

  Gillad av 1 person

 4. Låter som en trevlig måndag 😊. Mysigt med hund bus & mys 🐶😊.
  Jag & min farmor är heller inte bästa vänner. Jag har kommit hem & gråtit efter varit hos henne & farfar när han levde av olika anledningar. Jag var hos dem mycket som barn. Dem bodde bara en gångstig mellan mitt föräldrar hem & där dem bodde. Så det var nära. Vii accepterar varann. Å det är kul att hälsa på henne när jag väl gör det.
  Att vara social tar & ger energi för mig med.
  Låter som en skön Tisdag.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 5. Så skönt & välbehövligt att få sova ut 🤗 Härligt med besök hos farföräldrarna också & vilken fin vovve, min farfar hade också taxar när han levde och var alltid så kul att leka med dom när man var där ☺️ Jobbigt dock när det är lite stormigt i relationer❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s