Madeleins Bloggutmaning Part 2

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit fullt upp de senaste dagarna. I måndags var jag iväg och tränade en stund. Efter träningen så gick jag och handlade innan jag gick hem. Så var ganska trött på kvällen och somnade skönt. Inser att om jag tränar så har jag lättare att somna. Sedan finns det många andra saker jag också märker att träna och röra på mig gör för mig.
Igår var jag också och handlade, fick inte med mig allt i måndags och toalettpapper behövdes. Men nu har vi toalettpapper och mat. Så de jag har gjort de senaste dagarna är hemmasysslor- Kanske inte så kul men nödvändigt.

Men nu tar vi Madeleines utmaning. Då dagarna bara försvinner så ska jag försöka komma ikapp.
8 Januari Här ligger en hund begraven. Hmm jag har aldrig hört det uttrycket så jag vet inte vad jag ska svara här 😳
9 Januari Det var då självaste! får man svära här … Nejdå jag ska inte säga det ordet på 3 bokstäver som börjar på f. Men att snön försvann och att det är blött och slaskigt. Ska vi ha snö kan väl snön få ligga kvar ett tag.
10 Januari Kallt som in i… h…. bomben ja ni kan ju gissa vilket ord… Men kallt är det eller var det i lägenheten nu på kvällarna. Och öppnar man då frysen då blir det KALLT. Jag som då fryser lätt.
11 Januari Man ångrar aldrig…de misstagen man har gjort som man nu ser tillbaka som också har gjort att man har vuxit och lärt sig.

Den här bilden visar ungefär hur det ser ut utanför mitt fönster. Nästan all snö är borta…..

Men de senaste dagarna har jag också gjort en del andra saker som har med mitt välmående. Tänker att jag tar det i ett annat inlägg. Träning är dock bra. Mår jag bra på fredag så ska jag gå och träna igen. Har haft lite migrän igår så idag blir en lugn dag.
Kram/Amanda

7 reaktioner på ”Madeleins Bloggutmaning Part 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s